Neler Yeni

İnternetten Bilgisayar Alamamak

cemtastan2301

80+ Gold
Ya öyle misafirlere bende cok uyuz oluyom aynısi bana olmustu 3 sene once 4 k lık pc yi 9 bin TL toplatmışti bende geçen hafta oğlu geldi abi pc toolicam yardim edermisn onun babasi beni dolandirmişti dmeisti internetten almayin gidin elle alin demisti bende aynisni soyledim 5000 TL lik pc yi 10 bin TL toplattim onlara nasıl yaptin d3rsen ekran kartiyla islemci cop diger parcalara gereksiz para verdirtim işlemci 3.nesil 15 koydum ekran kartıda rx 550 koydum anakartı en pahalı z serisi anakart fln koydum kocaman kasa fln aldirdim şuan bana sövüyo olmadi lazim :D
Hocam bu nasıl bir kin, bu nasıl bir öfke. Yolumuz karşılaşmaz umarım.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,228
İsim
haro
Hocalarım bir kaç gün sonra RTX 3060 çıkacakken sistem toplayayım dedim, babamda kabul etti. Dün akşam bir misafir geldi işte dolandırıcılık var şu var bu var derken şuan PC toplayamıyorum. Babam diyor ki 15K'lık sisteme 25K verip Vatan'dan toplayalım, internetten olmaz. O gün bugündür kalbime bıçak saplanıyormuş gibi ağrılar giriyor, yardım edin hocalarım nasıl ikna ederim Gamegaraj, İncehesap gibi sitelerin dolandırıcı olmadığını. 16 yaşına geldim hala babamın sözüne bakıyorum evet.

Vatanbilgisayar şikayet var sitesinde yazılan şikayetleri okut babana.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Hocalarım bir kaç gün sonra RTX 3060 çıkacakken sistem toplayayım dedim, babamda kabul etti. Dün akşam bir misafir geldi işte dolandırıcılık var şu var bu var derken şuan PC toplayamıyorum. Babam diyor ki 15K'lık sisteme 25K verip Vatan'dan toplayalım, internetten olmaz. O gün bugündür kalbime bıçak saplanıyormuş gibi ağrılar giriyor, yardım edin hocalarım nasıl ikna ederim Gamegaraj, İncehesap gibi sitelerin dolandırıcı olmadığını. 16 yaşına geldim hala babamın sözüne bakıyorum evet.
Çıkar vur masaya yumruğunu, ''10K'sını sen ödersin yalnız'' de. Evet derse sal alsın.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Sonra bir haftam sokaklarda geçsin, hocam neredeyseniz söyleyin alnınıza bir buse kondurayım. 😘
Ankara'dayım ama annem ve babam bana bir şey diyemiyor bu konuda. Sen nereden alıyorsan al diyor ama 2015'den önce Steam'den oyun almama bile izin vermiyorlardı.

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
instagram.com/dagestarhepx
Steam
Dagestarhep
İstanbuldaysan dostum al babayı yanına gidin beraber itopyaya sinerji pc gibi yerlere mis gibi toplayın

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Ya öyle misafirlere bende cok uyuz oluyom aynısi bana olmustu 3 sene once 4 k lık pc yi 9 bin TL toplatmışti bende geçen hafta oğlu geldi abi pc toolicam yardim edermisn onun babasi beni dolandirmişti dmeisti internetten almayin gidin elle alin demisti bende aynisni soyledim 5000 TL lik pc yi 10 bin TL toplattim onlara nasıl yaptin d3rsen ekran kartiyla islemci cop diger parcalara gereksiz para verdirtim işlemci 3.nesil 15 koydum ekran kartıda rx 550 koydum anakartı en pahalı z serisi anakart fln koydum kocaman kasa fln aldirdim şuan bana sövüyo olmadi lazim :D
cj sakin ol iblis.

cemtastan2301

80+ Gold

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text
Önce gelen misafiri 82 yerinden bıçaklayarak incehesap gamegaraj gibi sitelerin güvenini kazan.

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
toplayamanlar var onları düşün sevinirsin

Top Bottom