İnternetten Bilgisayar Alamamak

Aynısı başıma geldi. Babama racon kesmiştim. Şimdi teşekkür ediyor racon kestiğim için. İnternetten almadığı şey yok artık.

Hocalarım bir kaç gün sonra RTX 3060 çıkacakken sistem toplayayım dedim, babamda kabul etti. Dün akşam bir misafir geldi işte dolandırıcılık var şu var bu var derken şuan PC toplayamıyorum. Babam diyor ki 15K'lık sisteme 25K verip Vatan'dan toplayalım, internetten olmaz. O gün bugündür kalbime bıçak saplanıyormuş gibi ağrılar giriyor, yardım edin hocalarım nasıl ikna ederim Gamegaraj, İncehesap gibi sitelerin dolandırıcı olmadığını. 16 yaşına geldim hala babamın sözüne bakıyorum evet.
Forumda yazılanları okutun.
İncehesap'tan 2 adet 30k+ toplamda sistem topladım. Hiçbir sorun yaşamadım.
Hatta 2. sistemimde mouse bozuk çıktı, değişimini de yaptım. Güvenilir site.
Onun dışında n11-hepsiburada gibi sitelerden tek tek satın alarak ofise bilgisayar topladım.
Yine sorun yaşamadım. Şuanda o topladığım PC'den yazıyorum.
Kat kat daha ucuza topladım her türlü.

Aslında internetten alışveriş yapıyoruz kıyafet vb. ama 15k fazla olduğu için riske giremem diyor.

Valla o sorun bende de vardı hatta gamegaraja kadar gittik yerini bulamadım güvenilir olduğuna emin misin dedi evet baba dedim eski bilgisayarım Exa dan alınmıştı dedim baba Exa bilgisayar ile ortak çalışıyormuş dedim aldık.
@NoThiNgMaN komik olan ne :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aslında internetten alışveriş yapıyoruz kıyafet vb. ama 15k fazla olduğu için riske giremem diyor.
eğer istanbuldaysanız gamegaraja gidebilirsiniz hocam.

Hocalarım bir kaç gün sonra RTX 3060 çıkacakken sistem toplayayım dedim, babamda kabul etti. Dün akşam bir misafir geldi işte dolandırıcılık var şu var bu var derken şuan PC toplayamıyorum. Babam diyor ki 15K'lık sisteme 25K verip Vatan'dan toplayalım, internetten olmaz. O gün bugündür kalbime bıçak saplanıyormuş gibi ağrılar giriyor, yardım edin hocalarım nasıl ikna ederim Gamegaraj, İncehesap gibi sitelerin dolandırıcı olmadığını. 16 yaşına geldim hala babamın sözüne bakıyorum evet.
Paranız Varsa Ne Olacak 10K nın Derdini Yapmayan Bir Baban Varsa Öyle Yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,371
Üyeler
195,348
Son üye
AkınSesko
Geri