Neler Yeni

İnternetten Bilgisayar Alamamak

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Vazgeçtim de trip at illa dediğine gelecektir :D

Bide nasıl baban varmış pc ye 25 k verecek xd

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Hocam ciğerim sızlıyor, ederinin 2 katı fazla vermek çok saçma. :(
Durumu açıkla durumunuz çok iyiyse kafana takma zaten (anlamazsa artık alanların yorumlarını yaz en kötü bir arkadaşına söyle öncede babama güvenilir bende ordan bilgisayar aldım diye öyle alır zatne)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Durumu açıkla durumunuz çok iyiyse kafana takma zaten (anlamazsa artık alanların yorumlarını yaz en kötü bir arkadaşına söyle öncede babama güvenilir bende ordan bilgisayar aldım diye öyle alır zatne)
Knk son dediğim şeye dikkat et bir arkadaşına söyle babana o arkadaşın yapmış sorun yaşamamış gibi söylet öyle güvenir zaten yakının aldıysa

cemtastan2301

80+ Gold

Knk son dediğim şeye dikkat et bir arkadaşına söyle babana o arkadaşın yapmış sorun yaşamamış gibi söylet öyle güvenir zaten yakının aldıysa
Hocam ben biraz daha uğraşacağım, almazsa da mecbur Vatan'dan alacağız. :( Vatanı bu kadar istemememin bir diğer nedeni çok fazla ürün seçeneğinin olmaması, yoksa elimin tersiyle neden iteyim hocam.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Hocam ben biraz daha uğraşacağım, almazsa da mecbur Vatan'dan alacağız. :( Vatanı bu kadar istemememin bir diğer nedeni çok fazla ürün seçeneğinin olmaması, yoksa elimin tersiyle neden iteyim hocam.
Hocam Durumunuz İyi mi Babanızı Zorlayacaksa Almayın ?

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Benzer sorunu bendeyaşadım
Bilgisayarcıcı ya gidip güzel kazıklanmıştık 3600tl ye i5 3. Nesil + 750ti aldık , o zamanlar R5 1600af + rx 570 : 2900tl idi

Anlatman çok zor. Allah yardımcın olsun.

Snef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yunus Emre Pak
Telefon alırken babamın gidip telefoncudan alalım demesi üzerine gittik 3 tane telefoncuya 1 i poco x3 64 gb için 3400 istedi.
Diğer 2 si telefonu bile bilmiyordu.
Babamı vazgeçirmek için internette alan kişilerin yorumlarını okuttum. Ve kuzenim aynı satıcıdan telefon aldığı için razı olmuştu.
Hocam önerim vatana gidin fiyatları gösterin sonra internette alıcıların yorumlarını okutun eğer çevrenizde o satıcıdan alışveriş yapan biri varsa onu referans gösterin almaya razı olur. İkna çabalarınızda başarılar dilerim umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Şöyle yapabilirsin Gamegaraj ve İtopya gibi yerlerin mağazalarına gidip gezebilirsiniz. Hatta ordan sa alabilirsiniz (biraz daha fazla para verirsiniz ama 10k değil)

cemtastan2301

80+ Gold
Şöyle yapabilirsin Gamegaraj ve İtopya gibi yerlerin mağazalarına gidip gezebilirsiniz. Hatta ordan sa alabilirsiniz (biraz daha fazla para verirsiniz ama 10k değil)
Burada yok hocam.

Telefon alırken babamın gidip telefoncudan alalım demesi üzerine gittik 3 tane telefoncuya 1 i poco x3 64 gb için 3400 istedi.
Diğer 2 si telefonu bile bilmiyordu.
Babamı vazgeçirmek için internette alan kişilerin yorumlarını okuttum. Ve kuzenim aynı satıcıdan telefon aldığı için razı olmuştu.
Hocam önerim vatana gidin fiyatları gösterin sonra internette alıcıların yorumlarını okutun eğer çevrenizde o satıcıdan alışveriş yapan biri varsa onu referans gösterin almaya razı olur. İkna çabalarınızda başarılar dilerim umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
Elimdeki tüm kozları deniyorum hocam, bakalım ikna edebilecek miyim.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Carl
Hocalarım bir kaç gün sonra RTX 3060 çıkacakken sistem toplayayım dedim, babamda kabul etti. Dün akşam bir misafir geldi işte dolandırıcılık var şu var bu var derken şuan PC toplayamıyorum. Babam diyor ki 15K'lık sisteme 25K verip Vatan'dan toplayalım, internetten olmaz. O gün bugündür kalbime bıçak saplanıyormuş gibi ağrılar giriyor, yardım edin hocalarım nasıl ikna ederim Gamegaraj, İncehesap gibi sitelerin dolandırıcı olmadığını. 16 yaşına geldim hala babamın sözüne bakıyorum evet.
Ya öyle misafirlere bende cok uyuz oluyom aynısi bana olmustu 3 sene once 4 k lık pc yi 9 bin tl toplatmışti bende geçen hafta oğlu geldi abi pc toolicam yardim edermisn onun babasi beni dolandirmişti dmeisti internetten almayin gidin elle alin demisti bende aynisni soyledim 5000 tl lik pc yi 10 bin tl toplattim onlara nasıl yaptin d3rsen ekran kartiyla islemci cop diger parcalara gereksiz para verdirtim işlemci 3.nesil 15 koydum ekran kartıda rx 550 koydum anakartı en pahalı z serisi anakart fln koydum kocaman kasa fln aldirdim şuan bana sövüyo olmadi lazim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,423
Üyeler
164,493
Son üye
bruhBSOD
Top Bottom