Neler Yeni

Annemi internetten bilgisayar almaya ikna edemiyorum

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
Evet forum sakinleri başlıkta da gözüktüğü gibi annem kabul etmiyor. Ben görmeden fokunmadan bir şeye o kadar para vermem diyor. Vatan bilgisayara gidip oradan alalım diyor. Tabi bilen bilir vatandaki pc fiyatları internettekinden çok pahalı. Ben de o kadar fazla para verip hem de kötü bileşenli bir sistem almak istemiyorum. Internetteki satıcılar dolandırıcı diyor :D Annemi nasıl ikna edebilirim. İnternetten pc alan arkadaşlarım sureci bilgilendirici bir şekilde yazarsa annem belki kabul eder.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,534
İsim
Oğuz Oğuz
Evet forum sakinleri başlıkta da gözüktüğü gibi annem kabul etmiyor. Ben görmeden fokunmadan bir şeye o kadar para vermem diyor. Vatan bilgisayara gidip oradan alalım diyor. Tabi bilen bilir vatandaki pc fiyatları internettekinden çok pahalı. Ben de o kadar fazla para verip hem de kötü bileşenli bir sistem almak istemiyorum. Internetteki satıcılar dolandırıcı diyor :D Annemi nasıl ikna edebilirim. İnternetten pc alan arkadaşlarım sureci bilgilendirici bir şekilde yazarsa annem belki kabul eder.
Valla dostum ailelerimiz genelde tanıdıklarına güvenir. İşte kuzenlerin arasında senden büyük abin falan varsa durumu annene anlatabilir. Onun gözetimde falan alırsın. Veya ailende teknolojiden anlayan herhangi birinden.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
istanbuldaysan itopya,incehesap gibi yerlerden alabilirsin. Ayrıca gamegarajda da internetten parasını ödeyip depodan alma diye bir seçenek bulunuyordu en son. hala geçerliyse ona da bakabilirsin.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,534
İsim
Oğuz Oğuz
17 yaşımdayken amerikadan laptop alıcaktım. Babam izin vermedi. İşte aile oturmasında konuyu dayıma açtım. O da babamı ikan etmişti. Böylece aldırmıştım.

seok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mustafa Demir
Benimde yakın bakmıyorlardı ancak büyük kuzenlerimin sözünü dinleyene kadar 😄

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
internetten almayı kabul ettirip, birde sıkıntı çıkarsa vay haline

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internetten almayı kabul ettirip, birde sıkıntı çıkarsa vay haline
Tövbe diyin hocam 😀
Ben de ondan korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

istanbuldaysan itopya,incehesap gibi yerlerden alabilirsin. Ayrıca gamegarajda da internetten parasını ödeyip depodan alma diye bir seçenek bulunuyordu en son. hala geçerliyse ona da bakabilirsin.
İşte öyle bir imkanım yok hocam
Keşke İstanbulda olsam

• Hahaha
Reaksiyonlar: Qzer

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Vatandaki fiyatla interneteki fiyatı karşılaştırabilirsin de o zaman vatanda daha fazla para harcamam gerekicek tamamsanız olur vb

Filchan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Gökhan Bulut
Parayı ailen veriyor ise kendileri bilir gitsinler +1500 tl kdv ile vatandan alsınlar istediğin parçaları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,577
Üyeler
167,516
Son üye
erenunluu
Top Bottom