Neler Yeni

Ailemi motor almaya ikna edemiyorum

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
A1 Ehliyetim var elimde de para var ve CBR 125 almak istiyorum fakat babam hep riskli diyor. Diyorum hayatta zaten her şey riskli yürümek bile riskli sonuçta araba çarpabilir ama başından savuşturup gidiyor. Çok da hız tutkum yok sadece motorları seviyorum yani en fazla 70 80 yaparım ki o da uzun yolda olur şehir içi yine çok hızlı gitmem fakat inanmıyorlar. Sizce ne yapmalıyım daha önce böyle olay yaşayıp ikna edebilen arkadaşlar varsa tecrübelerini aktarmarlını rica ederim.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
A1 Ehliyetim var elimde de para var ve CBR 125 almak istiyorum fakat babam hep riskli diyor. Diyorum hayatta zaten her şey riskli yürümek bile riskli sonuçta araba çarpabilir ama başından savuşturup gidiyor. Çok da hız tutkum yok sadece motorları seviyorum yani en fazla 70 80 yaparım ki o da uzun yolda olur şehir içi yine çok hızlı gitmem fakat inanmıyorlar. Sizce ne yapmalıyım daha önce böyle olay yaşayıp ikna edebilen arkadaşlar varsa tecrübelerini aktarmarlını rica ederim.
Korkmakta haklılar çok tehlikeli motor. Biricik oğullarını kaybetmesinler değil mi ? :unsure:

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya tüm korumaları alıcam zaten. Korumalı sırtlık ve göğüslük, korumalı bellik, korumalı eldiven, korumalı dizlik ve sağlam iyi bir kask alıcam. Tüm ekipmanları alıcam yani ki Marmaris çok küçük bir yer yani o kadar fazla hız yapamazsın trafik polisleri 4 bir yanda.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,183
İsim
Abdullah Aydoğdu
Ya tüm korumaları alıcam zaten. Korumalı sırtlık ve göğüslük, korumalı bellik, korumalı eldiven, korumalı dizlik ve sağlam iyi bir kask alıcam. Tüm ekipmanları alıcam yani ki Marmaris çok küçük bir yer yani o kadar fazla hız yapamazsın trafik polisleri 4 bir yanda.
Dünyaya 1 kere geliyorsun. Durduğun kabahat.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dünyaya 1 kere geliyorsun. Durduğun kabahat.
Dostum ailem haklı biliyorum ben başıma buyruk hareket etmeyi seven insan değilim. Amacım neden yani küçücük ilçe evden okula okuldan eve giderken arada markete falan giderken kullanırım yani ki oralara giderken bile tüm korumaları alıcam. Benim amacım o kadar şeye rağmen ikna olmuyorlar nasıl ikna edebilirim tüm imkanlarımı kullanmama rağmen.

bıraktım

80+ Bronze
Alıp kapının önüne koymadığın sürece ikna olmazlar ama almamana bu kadar ısrar ediyorlar ise sözünü dinlemende fayda var ne kadar korumada taksan ufak bir kazada ciddi kırıklar olabiliyor

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
İstanbul gibi bir yerdeyseniz çok risklidir, doğal olarak istemiyorlar. Ki yaşadığım yer ortalama bir ilçe olmasına rağmen bisikletle yolda giderken aksiyon oyunu oynarmış gibi hissediyordum. Hatta dalgınlığıma gelse muhtemelen bir yerlerim kırılabilirdi.
Nasıl ikna edileceği hakkında bir bilgim yok, hatta benim de ikna etmem lazım aslında.

Son düzenleme:

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,183
İsim
Abdullah Aydoğdu
Dostum ailem haklı biliyorum ben başıma buyruk hareket etmeyi seven insan değilim. Amacım neden yani küçücük ilçe evden okula okuldan eve giderken arada markete falan giderken kullanırım yani ki oralara giderken bile tüm korumaları alıcam. Benim amacım o kadar şeye rağmen ikna olmuyorlar nasıl ikna edebilirim tüm imkanlarımı kullanmama rağmen.
Dostum bu bir taşıt. Bir taşıt sahibi olduğun için sana sinirlenmeleri saçma. Otobüs kullanıp virüs kapman daha mı iyi olur? İkna edemezsin uğraşma boşuna.

Umut0526

80+ Silver
bilmiyorum belki gerçekten tehlkeli olduğunu anlatmaya calışıyorlardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,940
Son üye
ekarakoll