Konuda detay yok ki. Spora gittiğim için ailem karışıyor tartışıyoruz. Bu anlaşılıyor.ne yaşadığımı bilmiyorsun dostum bunu demeden biraz düşünseydin keşke
Konuda detay yok ki. Spora gittiğim için ailem karışıyor tartışıyoruz. Bu anlaşılıyor.ne yaşadığımı bilmiyorsun dostum bunu demeden biraz düşünseydin keşke
ben ettiği hakaretlerden de rahatsız oluyorum bunu neyle çözebilirim? tatlı dil işe yaramıyor.Konuda detay yok ki. Spora gittiğim için ailem karışıyor tartışıyoruz. Bu anlaşılıyor.
Takmayarak. Hakaret ettiği zaman çık dışarı.ben ettiği hakaretlerden de rahatsız oluyorum bunu neyle çözebilirim? tatlı dil işe yaramıyor.
bu dışarı çıkıp evden kaçma şeyleri ergence geliyor ama, deneyeceğim dostum.Takmayarak. Hakaret ettiği zaman çık dışarı.
reşit olayım ilk işim başka eve çıkmaya çalışmak olacak. aga yurtta baya kısıtlar sporu.şikayet etmen zor gibi kanka reşit olunca ayrı eve çıkabilirsin bence veya yurda geçebilirsin.
Ergence değil. Hem ergensin zatenbu dışarı çıkıp evden kaçma şeyleri ergence geliyor ama, deneyeceğim dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
reşit olayım ilk işim başka eve çıkmaya çalışmak olacak. aga yurtta baya kısıtlar sporu.