Neler Yeni

Ailemi PC almaya nasıl ikna edebilirim ?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
S
Mesela babana ben bu oynunu bilgisayarda oynayamıyorum de indir görsün iyice bi kassın PC sonra bi şekilde yalvar ablan varsa onu konuşturtma abin varsa iş birliği yap ben öyle yaptım
Sen bunu ne ara hortlattin bu arada PC alamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Çağatay
Ailene hobinin bu olduğunu herkesin çeşitli hobilere sahip olduğunu ve maddi durumumuzu zorlamadan bi bilgisayar isteğinde bulun.(derslerini aksatmamak kaydı ile) .. Karşı çıkacaklarını düşünmüyorum.

VBK1365

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdulsamet Gönüldaş
Samsung Tab A7 var. Onu satıp pc kasasına dönüştürmek istiyorum. Bilgisayarın boş bir şey olduğunu düşünen bir aileyi nasıl ikna edebilirim

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
Samsung Tab A7 var. Onu satıp pc kasasına dönüştürmek istiyorum. Bilgisayarın boş bir şey olduğunu düşünen bir aileyi nasıl ikna edebilirim
Tam 1 sene olmuş konuyu hortlattin knk bu arada PC alamadim ben :(

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
konuya bakıam dedim banada lazımda

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
maddi durumu iyi olupta pc almayan nasıldır :D
Ailesi güzel para kazanıyordur, çocuklarının tüm ihtiyaçlarını vs. karşılıyordur.
Ama belli başlı sebeplerden dolayı PC almak istemiyordur. (Ders notları, sınavlar vb.)

mrutku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku Namlu
Beyler bi kere babamı ikna etmiştim param vardı bi kere pc almaya karar vermiştik her şey hazırdı sonra annem bilgisayar meselesini duydu annem hayır olmaz bilgisayar olmaz falan dedi sonra babam arkadaşımın abisini örnek verdi abisi pc sabahtan akşama kadar oyun oynuyo diye babamda çok istememeye başladı ne yapabilirim sizce

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
Beyler bi kere babamı ikna etmiştim param vardı bi kere pc almaya karar vermiştik her şey hazırdı sonra annem bilgisayar meselesini duydu annem hayır olmaz bilgisayar olmaz falan dedi sonra babam arkadaşımın abisini örnek verdi abisi pc sabahtan akşama kadar oyun oynuyo diye babamda çok istememeye başladı ne yapabilirim sizce
yenı konu ac eskı konu hortlatmak yasak

Kseri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa
Beyler pc almak istiyorum ama hala babama söylemedim söyleyince de onay vereceğini düşünmüyorum söylemeden ona ufak ufak bana PC almasına nasıl ikna edebi
Öncelikle bence alcağın pc 5000tl civarlarındaysa 12 ay taksit yapın ve 1 ay felan para biriktir o paranı banana ver ilk ayı sen vermiş ol yani sonrasında baban ikna olabilir.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
Öncelikle bence alcağın pc 5000tl civarlarındaysa 12 ay taksit yapın ve 1 ay felan para biriktir o paranı banana ver ilk ayı sen vermiş ol yani sonrasında baban ikna olabilir.
knk 1 sene gectı lıse hayatımda pc almaktan vaz gectım sınav ogrencısıyım artık unıverıste kazanırsam ıste o zaman yenıden bruda konu acıcam :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İBRAHİM EFE BEŞTAŞ
Beyler pc almak istiyorum ama hala babama söylemedim söyleyince de onay vereceğini düşünmüyorum söylemeden ona ufak ufak bana PC almasına nasıl ikna edebilirim ?
Benim babam 2gb ramli bir bilgisayara iyi diyor ve almıyor jskcnsnmgkd

Top Bottom