Neler Yeni

Ailemin geri kafalı düşünceleri hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet
Arkadaşlar bayram ziyareti diye memlekete gittim gitmez olaydım, sırf yüzümde çıkan sivilce ve izler için kullandığım ilaç ve kremler yüzünden ve bacağimdaki kolumdaki kılları kesiyorum diye duymadığım nasihat kalmadı adım metrosexsual diye çıktı yememe icmeme dikkat ediyorum kilo almaktan korkuyorum bunları uygulamak kötü biseymi anlamadım sizce nasıl bı tavır uygulayim 16 yaşındayım bu arada.

EsdeathSama

80+ Bronze
Ailen mi sorun ediyor bu durumları yoksa akrabaların mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ailen mi sorun ediyor bu durumları yoksa akrabaların mı?
Halam babaannem ve diğerleri annem çok bişey söylemiyor bitek babam iyi yapıyor diyo ama kıl alma konusuna oda katilmiyo sadece ne istersen onu yap diyo

EsdeathSama

80+ Bronze
Halam babaannem ve diğerleri annem çok bişey söylemiyor bitek babam iyi yapıyor diyo ama kıl alma konusuna oda katilmiyo sadece ne istersen onu yap diyo
kıl almak kadar normal bir şey yok bu arada erkek adam kıllı olur diyenlere asla takmayın hangi çağda yaşıyoruz zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kıl almak kadar normal bir şey yok bu arada erkek adam kıllı olur diyenlere asla takmayın hangi çağda yaşıyoruz zaten
Aynısını diyolar kız bacağı gibi olmuş uzat bacağındaki kılların sallansin diyolar ben diyorum sevmiyorum midem bulaniyo diye ama

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
salla gitsin reis eski kafa bu kafadan fayda gelmez çekirdek ailen bir şey demiryorsa sıkıntı yok

Kara*

80+ Silver
Kanka istediğini söyle onlar öyle kabullendiği için sen onların gözünde bi arkadan vurdurmadığın kalmış gibi görünürsün afedersin. Yaz ayında abi o sıcakta orman gibi bacak kılını ne yapacaklar merak ediyorum pişiyorsun zaten olduğun yerde. Aynı şekilde kol kılı kimisine yakışır kimisine yakışmaz veya sevmediği için keser tamamen kişisel tercihler. Onlara kalsa arap sakallı yüzünden ayak parmaklarına kadar kıllardan geçilmeyen insan dışı bir varlık seviyorlar umarım uzaklaşırsın hızlıca onlardan.

Bura.K

80+ Silver
Kankam benim vücut kılları çok hızlı uzuyor ve sevmiyorum o yüzden her 1-2 haftada alıyorum.

Ailem ilk başta garipsedi sonra alıştılar.

Kıl almak gaylik, kadınlık falan değildir. Tersine kıllarını maymun gibi uzatanın kendisine ve çevresine saygısı yoktur. Sırf bu yüzden laf yemeniz aşırı saçma.

Bide denize bakımını yapmadan gidenler var. Adam suya bi giriyor suda kendi degil kılları yüzüyor…

EmreUzn3

80+ Bronze
Erkek Dediğin Kıllı Olur Kıllarını Aldıran Erkek Yuvarlaktır (!) bu kafada düşünüyorlar

Top Bottom