Ailenin Bilgisayar Almaması

C12H16N2

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
469
Durumumuz iyi ama almazlar diye kendim çalışarak alacaktım bilgisayarı. Bu seneki yaz tatilinde çalışmak için babamla konuştum, "bakarız" deyip geçiştirdi. Ayrıca kursa gitmek zorunda kaldım tatil boyunca. Bu sene 10.sınıf olacağım ve hedefim YKS konusunda büyük, o yüzden seneye yaz tatili de çalışamam. Ne önerirsiniz arkadaşlar? Nasıl ikna etmeliyim?

Almamalarının kaynağını öğrenmelisin mesela bizimkiler eğitim hayatında başarılı olsam kredi çeker yine alırlar

Almamalarının kaynağını öğrenmelisin mesela bizimkiler eğitim hayatında başarılı olsam kredi çeker yine alırlar
Sayısız takdir getirdim. Lisenin başında biraz afallasam da sonradan daha çok çalışıp düzelttim.

Sayısız takdir getirdim. Lisenin başında biraz afallasam da sonradan daha çok çalışıp düzelttim.
Takdir dediğin boş bir kağıt parçası. Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama deneme falan oluyor musunuz veya birisi sizin oğlan çalışıyor mu diye sorsa sıkı çalışıyor şurayı istiyor vb. Cümleler kuruyor mu kısacası ailen senin ders çalışmandan memnun mu

Takdir dediğin boş bir kağıt parçası. Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama deneme falan oluyor musunuz veya birisi sizin oğlan çalışıyor mu diye sorsa sıkı çalışıyor şurayı istiyor vb. Cümleler kuruyor mu kısacası ailen senin ders çalışmandan memnun mu
Bu sene 10.sınıfa geçeceğim. Ders çalışma düzenini henüz yeni yeni oturtturuyorum. "Bilgisayar alsak çalışmazsın." demelerinden de korkmuyorum değil.

Bu sene 10.sınıfa geçeceğim. Ders çalışma düzenini henüz yeni yeni oturtturuyorum. "Bilgisayar alsak çalışmazsın." demelerinden de korkmuyorum değil.
O zaman ders çalışma düzenini oturtup alıştığını ve çalışmaya devam edeceğini kanıtlanan gerek

Dostum zamanında aynı konuları yaşadım. Durumumuz varken almadılar ve internet kafelere gitmek zorunda kalıyorum şu anda. :D
Bana almamalarının nedeni daha fazla oyun oynamam olurmuş.
Bir kez almam diyorlarsa üstelemeni önermiyorum, aranızı bozmanıza gerek yok.

Şuan yapabileceğin tek şey derslerine odaklanman ve biraz da sabır.Baktın derslerin iyiden iyiye gidiyo geçersin babanın karşısına böyle
böyle artık ne konuşursun bilemem.Ama en mantıklısı da ''baba bi bilgisayar alalım hem uzun süre beni idare etsin hemde ufak tefek proje ödevlerimi de bilgisayardan yaparım.Kalan vakitlerimde de oyun oynarım'' falan.

Geri