Burada da yapabilirsiniz tabii ki ama poligonda da bot vurun sonra ölüm-kalım maçı girin kendinizi hazır hissedene kadar da ölüm kalımdan çıkmayın bunları her gün tekrarladığınız takdirde aiminizde fark olacaktırNelerde kötüyüm daha çok nelere çalışmam lazım? FPS oyunlarında iyi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim Valorant rankım Gold1 Gümüş3 arası dolaşıyorum
Nelerde kötüyüm daha çok nelere çalışmam lazım? FPS oyunlarında iyi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim Valorant rankım Gold1 Gümüş3 arası dolaşıyorum
Yok hocam çalışıyoruz teşekkür ederimXANTARES PEEK gibisin
Teşekkür ederim saolun.İsabetlilik oranını yüksek tutmak için çok yavaş vuruyorsun gibime geldi. 57K bana göre aşırı düşük bir puan. İsabetlilik oranını önemsemeden hızlı bir şekilde sıkmaya çalış zaten bir süre sonra hem hızlı hemde isabetli sıkmaya başlayacaksın. Ek olarak tavsiyem aimlab'da tabanca görünümünü kapat çok dikkat dağıtıyor. CS oynuyorsan Retake sunucularında vakit geçirmeni öneririm. Valorant oynuyorsan DM girmeni öneririm
Merak ettiğin herhangi bir şey olursa sormaktan çekinme her türlü yardımcı olurum csgo 2600 saat LEM ve valorant elmas3 rank.Teşekkür ederim saolun.
ateş etme animasyonu yüzünden ıskaladığını burdan görebiliyorum birdee animasyonları kapatıp dene 2-3 tur yavaş bir şekilde isabetini geliştirmeye çalış %90ın üstünde tutman daha iyi olur o 3 turun ardından hızlıca yapabilirsinTeşekkür ederim saolun.
ha birde benimle beraber başlamak istersen 1 aylık aim geliştirme diye bir şye başladım hergün 1-2 dakikalık kısa videolarla forumdaki arkadaşlarla da yardımcı olmak isterim konuya burdan ulaşabilirsin istersen https://forum.donanimarsivi.com/kon...-guenluek-aim-gelistirme.375287/#post-3747960ateş etme animasyonu yüzünden ıskaladığını burdan görebiliyorum birdee animasyonları kapatıp dene 2-3 tur yavaş bir şekilde isabetini geliştirmeye çalış %90ın üstünde tutman daha iyi olur o 3 turun ardından hızlıca yapabilirsin
Hocam discordan konuşcak 1 el valorant veya cs girsek bana nelerde kötü olduğumu söylermisinizMerak ettiğin herhangi bir şey olursa sormaktan çekinme her türlü yardımcı olurum csgo 2600 saat LEM ve valorant elmas3 rank.
Aim Labbu videodaki programmmı ne adı ne bende denicemde ?