Neler Yeni

Aimim nasıl? Nasıl geliştirebilirim?

Ankaralı

80+
Nelerde kötüyüm daha çok nelere çalışmam lazım? FPS oyunlarında iyi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim Valorant rankım Gold1 Gümüş3 arası dolaşıyorum

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Nelerde kötüyüm daha çok nelere çalışmam lazım? FPS oyunlarında iyi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim Valorant rankım Gold1 Gümüş3 arası dolaşıyorum
Burada da yapabilirsiniz tabii ki ama poligonda da bot vurun sonra ölüm-kalım maçı girin kendinizi hazır hissedene kadar da ölüm kalımdan çıkmayın bunları her gün tekrarladığınız takdirde aiminizde fark olacaktır :D

ÇEKİRGE

80+ Bronze

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,549
İsim
Dontaçhi kâfi.
İsabetlilik oranını yüksek tutmak için çok yavaş vuruyorsun gibime geldi. 57K bana göre aşırı düşük bir puan. İsabetlilik oranını önemsemeden hızlı bir şekilde sıkmaya çalış zaten bir süre sonra hem hızlı hemde isabetli sıkmaya başlayacaksın. Ek olarak tavsiyem aimlab'da tabanca görünümünü kapat çok dikkat dağıtıyor. CS oynuyorsan Retake sunucularında vakit geçirmeni öneririm. Valorant oynuyorsan DM girmeni öneririm

Ankaralı

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İsabetlilik oranını yüksek tutmak için çok yavaş vuruyorsun gibime geldi. 57K bana göre aşırı düşük bir puan. İsabetlilik oranını önemsemeden hızlı bir şekilde sıkmaya çalış zaten bir süre sonra hem hızlı hemde isabetli sıkmaya başlayacaksın. Ek olarak tavsiyem aimlab'da tabanca görünümünü kapat çok dikkat dağıtıyor. CS oynuyorsan Retake sunucularında vakit geçirmeni öneririm. Valorant oynuyorsan DM girmeni öneririm
Teşekkür ederim saolun.

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
Teşekkür ederim saolun.
ateş etme animasyonu yüzünden ıskaladığını burdan görebiliyorum birdee animasyonları kapatıp dene 2-3 tur yavaş bir şekilde isabetini geliştirmeye çalış %90ın üstünde tutman daha iyi olur o 3 turun ardından hızlıca yapabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ateş etme animasyonu yüzünden ıskaladığını burdan görebiliyorum birdee animasyonları kapatıp dene 2-3 tur yavaş bir şekilde isabetini geliştirmeye çalış %90ın üstünde tutman daha iyi olur o 3 turun ardından hızlıca yapabilirsin
ha birde benimle beraber başlamak istersen 1 aylık aim geliştirme diye bir şye başladım hergün 1-2 dakikalık kısa videolarla forumdaki arkadaşlarla da yardımcı olmak isterim konuya burdan ulaşabilirsin istersen https://forum.donanimarsivi.com/kon...-guenluek-aim-gelistirme.375287/#post-3747960

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
İsabetli vurmak için yavaş aim alıyorsun biraz. Daha hızlı isabet ettirmeye çalışabilirsin.

Top Bottom