ilk başta phantom ile başla ve aim çalışması yap daha sonra vandala geçVandal/Phantom
phantom daha hızlı sıkıyor ama aim kasmanı öneririm hs atamazsan çoğu fight da bir adım geride oluyorsunVandal/Phantom
Odin main silah yaptim bir sureligine cidden, biraz kufur yiyorum ama olsun...
Phantom bence daha etkili, mermi hızından dolayı. Phantom tercih edebilirsin, aimini geliştirdikten sonra vandala geçersin, aim gelistirmek için guardianda kullanabilirsinVandal/Phantom
ilk başta phantom ile başla ve aim çalışması yap daha sonra vandala geç
Ek olarakl guardian vandalın daha basit hali dürbün açık hs çok kolay atılıyor deneyebilirsin bulldog da oynayaiblirsin
Spectre ile başla. Ben spectre ile başladım, akabinde phantom. Sonra VANDAL. VANDAL'a alışmam çok uzun sürdü. Aim tutturamadım falan.
Phantom bence daha etkili, mermi hızından dolayı. Phantom tercih edebilirsin, aimini geliştirdikten sonra vandala geçersin, aim gelistirmek için guardianda kullanabilirsin
Odin main silah yaptim bir sureligine cidden, biraz kufur yiyorum ama olsun...
İlk spectre ile başla sonra phantom sonra vandal
Vandaldan önce guardian çalışılabilir
Tamamdır teşekkür ederimphantom daha hızlı sıkıyor ama aim kasmanı öneririm hs atamazsan çoğu fight da bir adım geride oluyorsun
kesinlikle pahntom ile alıştırma yapman gerekiyor doğrudan vandal gibi iyi aim gerektiren silahlara girişirsen aimini büyük miktarda köreltirVandal/Phantom