Eren Eser
80+ Bronze
Dahası
Bu 2 kasa arasında kaldım arkadaşlar sizce hangisi daha iyi soğutur?
Airhawk duo tokatlar diye düşünüyorumBu 2 kasa arasında kaldım arkadaşlar sizce hangisi daha iyi soğutur?
H500 ü alırsam psu lu halini alıcamMalzeme kalitesi ve görünüş olarak (bence) MasterCase H500 ARGB daha iyi.
Airhawk Duo da çok iyi ama MasterCase H500 ARGB'ye göre çok ama çok daha Fiyat/Performans.
Bu arada MasterCase H500 ARGB'nin PSU'lu modelini alırsan MWE White 750 model, 12 V'dan 744 Watt veren ve 2 adet 8 pin CPU ek güç kablosu olan taş gibi bir PSU ile geliyor, kasanın PSU'suz fiyatı 1300 ₺ civarlarında, PSU'lusu ise 1500 ₺ falan, PSU bedavaya geliyor .
O zaman bence h500 çünkü içindeki psu çok iyi ayrıca ben airhawk duo'dan daha iyi oldugunu düşünüyorum.H500 ü alırsam PSU lu halini alıcam
O zaman güzel olur bayağı dostum, MWE White 750 çok iyi bir PSU cidden, kasanın kendisi de iyi, PSU'suz fiyatına göre arada az fark var, 200 ₺ gibi bir şey, o PSU'nun ederi en az 650-700 ₺ falan.H500 ü alırsam PSU lu halini alıcam
Normalde airhawk duo alıcaktım yanında da o psu yu alıcaktım şimdi h500 argb psu lusunu alıcam teşekkür ederimO zaman güzel olur bayağı dostum, MWE White 750 çok iyi bir PSU cidden, kasanın kendisi de iyi, PSU'suz fiyatına göre arada az fark var, 200 ₺ gibi bir şey, o PSU'nun ederi en az 650-700 ₺ falan.
Normalde airhawk duo alıcaktım yanında da o psu yu alıcaktım şimdi h500 argb psu lusunu alıcam teşekkür ederimO zaman güzel olur bayağı dostum, MWE White 750 çok iyi bir PSU cidden, kasanın kendisi de iyi, PSU'suz fiyatına göre arada az fark var, 200 ₺ gibi bir şey, o PSU'nun ederi en az 650-700 ₺ falan.