Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Airpods 3 kullananlar tecrübelerini aktarabilir mi o parayı vermeme değer mi?
kasım 2021'de 2000 tl'ye almıştım. kesinlikle parasına değer.Airpods 3 kullananlar tecrübelerini aktarabilir mi o parayı vermeme değer mi?
Apple değil A34, 15 alacağım ancak şuan değil ona vereceğim 48 i başka yerde kullanmak zorundayım şuan. 3.nesili ise Apple'dan orijinal alacağım karar verirsek.üstüne biraz daha koyup airpods pro 2 alınabilir. kaça buldunuz 3. nesili? bir de telefon apple mı?
Bass, tiz nasıl kimisi övüyor kimisi gömüyor?1 yıldır kullanıyorum gayet memnunum . telefon gorusmesı vs muzık fılm her konuda tatmın ettı
hocam android telefonlarda airpodslar normal ucuz kulaklık oluyor. ama siz geleceğe yatırım yapacağım derseniz bir şey diyemem. samsung buds 2 pro ya bakın derim.Apple değil A34, 15 alacağım ancak şuan değil ona vereceğim 48 i başka yerde kullanmak zorundayım şuan. 3.nesili ise Apple'dan orijinal alacağım karar verirsek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bass, tiz nasıl kimisi övüyor kimisi gömüyor?
Neden kalitesi mi düşüyor tam olarak ne oluyorhocam android telefonlarda airpodslar normal ucuz kulaklık oluyor. ama siz geleceğe yatırım yapacağım derseniz bir şey diyemem. samsung buds 2 pro ya bakın derim.
A34'un varsa Buds2, Buds2 Pro veya Buds FE al. Samsung'un ekosistem ses kodeği olan Scalable Codec sayesinde bu kulakliklar daha iyi performans veriyor Samsung telefonlarda.Apple değil A34, 15 alacağım ancak şuan değil ona vereceğim 48 i başka yerde kullanmak zorundayım şuan. 3.nesili ise Apple'dan orijinal alacağım karar verirsek.
özellikleri tam kullanılamıyor diye biliyorum. ses kalitesi düşmez.Neden kalitesi mi düşüyor tam olarak ne oluyor
Pro olmayan airpodsun pek bir özelliği yok zaten. Ama asıl amaç iPhone ile uyumlu olsun mantığı ile alınan bir cihaz genelde, android ile pek olayı yok.özellikleri tam kullanılamıyor diye biliyorum. ses kalitesi düşmez.
ben memnunum . cok fazla muzık dınleyen bırı degılım ıhtıyacım oldugunda gorusme fılm vs kurtarıyor . ayrıca 2. elı de cok deger kaybı yok . kalkıp jbl alsan satmaya kalksan kı satana kadar bozulur kesin satamazsın bunun o sansı da varApple değil A34, 15 alacağım ancak şuan değil ona vereceğim 48 i başka yerde kullanmak zorundayım şuan. 3.nesili ise Apple'dan orijinal alacağım karar verirsek.