Feignclound
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 727
- İsim
- Mehmet Ali
Arkadaşlar merhaba, kulaklığımı servise vermiştim sağ kulaklığı yenisi ile değiştirmişler. Kulaklığı 2 saat şarj edin sonra da arkasındaki ayar düğmesine basarak 15 saniye reset atın dediler. Kulaklıların ikisi takılıyken deniyorum olmuyor. Hala turuncu ışık yanıp sönmeye devam ediyor. Tekini çıkartıyorum yeşile dönüyor bağlanıyor. İkisinde bir bağlantı problemi var. Çözemedim bir türlü. Apple’ı da aradım servise yönlendirdiler. Bu konuda yardımcı olacak kimse var mı ? Servise gitmeden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendim de eski Apple çalışanıyım fakat çözemedim bir türlü.Arkadaşlar merhaba, kulaklığımı servise vermiştim sağ kulaklığı yenisi ile değiştirmişler. Kulaklığı 2 saat şarj edin sonra da arkasındaki ayar düğmesine basarak 15 saniye reset atın dediler. Kulaklıların ikisi takılıyken deniyorum olmuyor. Hala turuncu ışık yanıp sönmeye devam ediyor. Tekini çıkartıyorum yeşile dönüyor bağlanıyor. İkisinde bir bağlantı problemi var. Çözemedim bir türlü. Apple’ı da aradım servise yönlendirdiler. Bu konuda yardımcı olacak kimse var mı ? Servise gitmeden.