Yardım AJAZZ 159 APEX Kutu İçeriğinden Neler Çıkması Lazım?

Sıfır Kapalı Kutu diye aldım bir adet Jelatinleri sökülmüş. Kutu içeriğinden tam olarak neler çıkması lazım kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
Mesela USB Dongle göremedim bu kısımda emin olamadım şarj ünitesine entegre sanırım. 8K Donglesi de yine bu dock a mı entegre?
Facebook grubundaki -ref veren sendin galiba hocam :D

Dock üstünde ekranda jelatin var mıydı?

Dokta 2 kere bas
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkasındaki usb yanındaki tuşa

Dokta 2 kere bas

Arkasındaki usb yanındaki tuşa
Şarjın % olarak belirtildiğin göremedim 2 kere bastığımda

Yeşil bir çubukumsu şekilde oluyor.% olarak göstermiyor

Geçen günlerde bir arakadaşın öne sürdüğü teze göre önceki üretimde sorun olunca mouselar geri çekilip docktaki metal çıkarılıp tekrar paketlendi gibi.

Geçen günlerde bir arakadaşın öne sürdüğü teze göre önceki üretimde sorun olunca mouselar geri çekilip docktaki metal çıkarılıp tekrar paketlendi gibi.
Gördüm o konuyu bir de gümrükte de işlem görmüş olabilir düzgün çalıştığı için sorun yok zaten en çok merak ettiğim bluetooth için usb donglesi olmamasıydı.

Başka şeylerde aldım gğmrükte paketi açıyorlar gibi geliyor bana (çünkü bir şey eksikti. kargolanan malzeme) o yüzden kutu içini açmadıkları gibi geliyor.Şansına şüphelenirse acıyorlar gibi

Bende istiyordum 1k dongle olsa ama mouse düşük modelle aynı üretim olduğundan öyle kalmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,325
Üyeler
184,925
Son üye
Tolunayy
Geri