Neler Yeni

Çözüldü✓ Ajazz aj 199 pro 4k mouse'um driver yüzünden bozuldu yardım lazım !!!!!!!

Ahmet347

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Merhaba bende Ajazz ' AJ199 Pro 4K mouse var bir tane aj 199 Pro 4K mat 3'lü 29 MB'lık DRİVERI indirdim ve mouse bozuldu yüklemeden önce sorun yoktu ve açmaya gelince açıldı ancak ayarları beğenmediğim için reset default settings yazısına bastım ilk haline dönsün diye ancak bir anda Sağ buton ve sol buton ve yandaki iki tuşta çalışmadı yardım edebilecek var mı? ÇOK ACİL! Yazılımsal olduğunu düşünüyorum ve yuvarlak çalışıyor ve imleç hareket ediyor o dışında çalışan bir şey yok!

Nezha

80+ Bronze
Merhaba bende Ajazz ' AJ199 Pro 4K mouse var bir tane aj 199 Pro 4K mat 3'lü 29 MB'lık DRİVERI indirdim ve mouse bozuldu yüklemeden önce sorun yoktu ve açmaya gelince açıldı ancak ayarları beğenmediğim için reset default settings yazısına bastım ilk haline dönsün diye ancak bir anda Sağ buton ve sol buton ve yandaki iki tuşta çalışmadı yardım edebilecek var mı? ÇOK ACİL! Yazılımsal olduğunu düşünüyorum ve yuvarlak çalışıyor ve imleç hareket ediyor o dışında çalışan bir şey yok!
Driverı silip sök tak yapın düzelir belki. Ajazzlarda hafıza yok ayarı kendi içine kaydedemez a4tech bloodyler gibi.

Ahmet347

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driverı silip sök tak yapın düzelir belki. Ajazzlarda hafıza yok ayarı kendi içine kaydedemez a4tech bloodyler gibi.
bunu nasıl yaparım silmeyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde driverlardan bozuldu yani öncesinde bir sorun yoktu

Son düzenleme:

Nezha

80+ Bronze
2.PNG

Program ekle kaldırda böyle görünmüyor mu hocam sizde driver
Sürüme takılmayın benimki 159 apex olduğundan aynı driver değil sizinki sağdaki driver olacak. Ajazzda sadece software var. Tak çalıştır mouse olduğu için firmware falan yok o nedenle bunu silince ajazzla ilgili bilgisayarınızda bir şey kalmayacak.

Ahmet347

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Alıntıyı görüntüle

Program ekle kaldırda böyle görünmüyor mu hocam sizde driver
Sürüme takılmayın benimki 159 apex olduğundan aynıdriver değil sizinki sağdaki driver olacak. Ajazzda sadece software var. Tak çalıştır mouse olduğu için firmware falan yok o nedenle bunu silince ajazzla ilgili bilgisayarınızda bir şey kalmayacak.
Hocam sizinle daha net nasıl iletişime geçebilirim

Son düzenleme:

Nezha

80+ Bronze
Hocam sizinle daha net nasıl iletişime geçebilirim
Forum üzerinden mesaj atabilirsiniz ama ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum. Ben sadece araştırdığım için biliyorum yoksa sizin gibi ortalama bir kullanıcıyım. Şimdiye kadar hiç mouse ya da klavye switch yağlaması yapmadım. 1 logitech 1 de asus mouse'um var lube ihtiyacı olan onları dahi ellemedim apex alacağım için. Ama apexte de sıkıntı yaşarsam gözümü karartıp açabilirim açabilirim apexi.

Önemli olan noktalar bu işlemin ağır ağır yapılması. Plastiği çok kaliteli bir mouse değil plastiklere zarar verilmemesi gerekir. İçini açarken skatezlere fön makinesi tutup çıkarmalısınız doğrudan çıkarırsanız bir daha yapıştırmanız mümkün olmayabilir. Skatezler zarar görebilir. Lubricant yani yağlama işleminden sonra az da olsa tozlanma ihtimaline binaen bekletmeden toplamanız gerekir mouse'u çünkü yağa toz yapışırsa yağlama sağlıklı olmaz.

Ajazz AJ159 apex bu videodaki logi superlight ile aynı yapıda. Videoyu izleyerek işlemi yapabilirsiniz.

Ahmet347

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Hocam ben software j yi indirmedim biraz aşağıdaki firmware aj199 pro yu indirdim

Ekler

• 17330600332036500598075281346949.jpg
    17330600332036500598075281346949.jpg
    1.8 MB · Hit: 8

Nezha

80+ Bronze
kusura bakmayın konuları karıştırdım başka bir konuda gıcırdamayla ilgili soru vardı ona yazacaktım :kekw:

Nezha

80+ Bronze
Sıkıntı yok kral ancak sizinle WhatsApp Instagram dan iletişime geçemeyiz değil mi ? Yardımcı olursanız sevinirim!
ben size forum dmden tel numaramı yazayım yarım saat sonra görüşelim hocam. Aşağıdaki driverların yüklenmesi hata veriyor diye yazan görmüştüm daha önce ama fazla okumadım o zamanlar ajazz mouseum yoktu. Aşağıdan yüklediyseniz bile onlar da software, firmware değil. Kaldırması kolay pcden. Evde tablet varsa veya tel destekliyorsa bt ile bağlanın deneyin siz yarım saate ben müsait olana kadar. Dediğim gibi iç hafıza yok bu mouselarda. Yani bir pcde kaydettiğiniz ayarlar o pcde kalıyor. Diğer aygıtlarda default olarak çalışıyor. Ama bahsettiğim a4techlerin x7 modelleri olsun bloodyler olsun içinde 3mb hafızaları var ayarları kaydediyor içine, başka pcye takıldığında da o ayarlardan devam ediyor.

O nedenle bir sıkıntı olmayacaktır başka aygıtta kullanınca. Görüşürken de eski driverları temizler temiz kurulumla hallederiz.

Top Bottom