Neler Yeni

🔥İndirim AJAZZ-AJ139-PRO uygun fiyatlı beyaz kablosuz mouse her şey dahil 1.493,27 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
cem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baya kaliteli mousa benziyor dun geldi kullandım sadece skatez leri biraz daha iyi olabilir di

Fiyatı 1200 lira civarı iken almıştım
dış plastiğin hissiyatına 10 üzerinden kac veriyorsun. malum böyle mouselarda sensör switch vs güzel oluyor fakat malzeme kalitesi bir türlü premıum hıssettıremeyebiliyor. senın fıkrın nedir birinci ağızdan duymak isterim.

efeaks0y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Efe Aksoy
Merhabalar arkadaşlar bu mouse den bende aldım fakat gelince satma kararı aldım almak isteyen varsa bana yazarsa 1200tl ye veririm hemen urun sıfır sadece kutusunu açtım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmethan Önen
Dostum satmaktan vaz geçtim bı anlık sinir ile yadim kardeşim ile aramda bilgisayar kavgası çıktı o sinir ile PC satma kararı verdim ve sonra vaz geçtim kusura bakma😔
anladım dostum almayı düşünüyorumda üzmez degilmi

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Ömür AYCIL
Knka uygun diye hepsine atlama bn mesela en dip fiyattaysa alırım onun harici öneride bulunurum
Mk710 u 10 sene önce aldım onu saymazsak hepsini ölü fiyattan aldım sayılır Glorious lari 400 den reddragonu 80 den Delux u 500 den

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Emin Yılmaz Parlak

Baya kaliteli mousa benziyor dun geldi kullandım sadece skatez leri biraz daha iyi olabilir di

Fiyatı 1200 lira civarı iken almıştım
Fiyatndan dolayı bu mouse u almayı düşünüyorum.Birkac youmda bu mouse un swıtchlerının agır oldugu soylenmıs hala memnunmusunuz

Top Bottom