Aurelia
80+ Bronze
sabah bunun konusu açılmıştı bayaÇoktan ziyade sorunlu gelebilir ne kadar az o kadar iyi ben iptal ediyom tek tek
2K kullanılıyorsa yeter benim için
sabah bunun konusu açılmıştı bayaÇoktan ziyade sorunlu gelebilir ne kadar az o kadar iyi ben iptal ediyom tek tek
mavi salsana bi taneÇoktan ziyade sorunlu gelebilir ne kadar az o kadar iyi ben iptal ediyom tek tek
Gelebilir forumdakilerin çoğu alacağını aldı.yarın gelir mi yine sizce aynı fiyattan
Nasılsabah bunun konusu açılmıştı baya
knk bitti iptal edemiyom pembe kaldı onu salıcam şimdi turuncu mavi saldım aldılarmavi salsana bi tane
Sorunlu gelebilir derken takılma sorunu mu?Çoktan ziyade sorunlu gelebilir ne kadar az o kadar iyi ben iptal ediyom tek tek
Sülalesinin tcsinden 2ser 2ser alanlar vardır öyle deme.Gelebilir forumdakilerin çoğu alacağını aldı.
sorunlu olabilir diye ama umarım sorunlu olmaz yaNasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk bitti iptal edemiyom pembe kaldı onu salıcam şimdi turuncu mavi saldım aldılar
GJDFSKALŞGJDSKALŞGSDSulalenin tcsinden 2ser 2ser alanlar vardır öyle deme.
evetSorunlu gelebilir derken takılma sorunu mu?
Bu yana alınan ürünleri nasıl iptal ederiz sadece almak istediğimiz ürün gelsin geri kalanı iptal etmek için?Vallahi bilmiyorum ki hocam yanındakileri iptal edince şöyle bir şey oldu temudada 450tl kaldı uyduruk bişeyler alacağız artık animeli yastık falan.
Sen almıyonmu şimdi usta anladığım kadarıylaNasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk bitti iptal edemiyom pembe kaldı onu salıcam şimdi turuncu mavi saldım aldılar
1k dongle yok mu hacı oyle kullansinlar işte