Yapmıyor, soyulmuyor.8k da donma yapıyormu veya bi sorunu varmı kaplaması kolay siliniyormu
Yapmıyor, soyulmuyor.8k da donma yapıyormu veya bi sorunu varmı kaplaması kolay siliniyormu
8k 4k boş diyebilirim işlemçiye yük bindiriyor sorun olmasa da kullanmassın emin ol ha cok üst seviye bir sisteme sahipsindir ona bişey diyememApexin 8k 4kda çıkardığı sorunlar kesin olarak kronik mi
ben acı çekmiştim 4k m800u da iade ettim sonrasında hiç beğenemedim 1k geldim 1k gidicem herhalde ömrümün sonuna kadar8k 4k boş diyebilirim işlemçiye yük bindiriyor sorun olmasa da kullanmassın emin ol ha cok üst seviye bir sisteme sahipsindir ona bişey diyemem
bendeki sistemle m800 ultra nın 4k dongleşi olmasına rapmen kullanmıyorum gereksiz
Oldu mu?bir şey yazmadım sadece ucuza alanların ss'ini attım ben yüksek fiyat aldım yazdım
Ne olması adamlar özür diledi ve kaça geldi demiştim yukarıdaOldu mu?
Özelden atsana bana tüm konuşmayı çok merak ettim.Ne olması adamlar özür diledi ve kaça geldi demiştim yukarıda
Knk uzun sürer kısaca ürünü uçaktayken iptal ettirdim bir şekil 233 TL papara ile ödemiştim iade yaptı kalanı daÖzelden atsana bana tüm konuşmayı çok merak ettim.
Tüm konuşmayı atsana özelden acilll ben de yapayım çok fena girdi mızrak bana da .Knk uzun sürer kısaca ürünü uçaktayken iptal ettirdim bir şekil 233 TL papara ile ödemiştim iade yaptı kalanı da Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
mızrak kökten çıktı
Nasıl uçakta iade ettirdin hocamKnk uzun sürer kısaca ürünü uçaktayken iptal ettirdim bir şekil 233 TL papara ile ödemiştim iade yaptı kalanı da Alıntıyı görüntüle
mızrak kökten çıktı
Tüm konuşmayı atsana özelden acilll ben de yapayım çok fena girdi mızrak bana da .
attım burayaNasıl uçakta iade ettirdin hocam
Size gelecek mi peki fare?SAdece böyle yazdım bu görseli attım
attım buraya