Neler Yeni

Yardım Ajazz AJ159 Proyu iade etmeli miyim

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan balcı
Ürünü 1400 küsür liraya satın aldım ürün teslim edildi ve gerçekten güzel mouse ancak bu ürünü 650 liraya 700 liraya alanlar vardı. İade etsem 850 lira iade edecekler vergiyi vermeyecekler. Vergiyi verecek misiniz diye soruyorum müşteri hizmetleri orantılı şekilde vereceğiz diyor ama yalan gibi geliyor şikayetvarda hiç birine vergi iadesini vermemişler. 600tlye yakın bir zararım olacak iade edersem ne yapmalıyım

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Sipariş ayrıntılarına girip fiyat düzenlemesi yaptın mı?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ürünü 1400 küsür liraya satın aldım ürün teslim edildi ve gerçekten güzel mouse ancak bu ürünü 650 liraya 700 liraya alanlar vardı. İade etsem 850 lira iade edecekler vergiyi vermeyecekler. Vergiyi verecek misiniz diye soruyorum müşteri hizmetleri orantılı şekilde vereceğiz diyor ama yalan gibi geliyor şikayetvarda hiç birine vergi iadesini vermemişler. 600tlye yakın bir zararım olacak iade edersem ne yapmalıyım
Vergiyi kimisi verdi diyor forumda kimi vermedi diyor garip, satmak daha mantıklı bence

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan balcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyat düzenlemesinde 60 liralık bir iade veriyor onuda denemedim iade ederler belki diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vergiyi kimisi verdi diyor forumda kimi vermedi diyor garip, satmak daha mantıklı bence
Hocam satılmaz gibime geliyo insanların hepsi aldı zaten

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
İşe yaramaz çünkü o 600 e alanlar kuponlarla almış, müşteri hizmetleri öyle söyledi bana. Fiyat eşitleme politikası varmış talep açtım ama reddedildi, yeni hesap açıp almışlar büyük ihtimalle o yüzden o kadar indirimli aldılar diye düşünüyorum

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Furkan Aydın
Açıkcası ben mouse özellikleri olarak beğendim fakat mouse shape bana çok uymadı gibi bende 1400 den aldım iade etmeyi düşünüyorum.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
fiyat düzenlemesinde 60 liralık bir iade veriyor onuda denemedim iade ederler belki diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam satılmaz gibime geliyo insanların hepsi aldı zaten
Kral satılır illa, bi forumdakiler aldı zaten bilmeyen çok adam var piyasada

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan balcı
Kral satılır illa, bi forumdakiler aldı zaten bilmeyen çok adam var piyasada
Doğru hocamda bakalım ya müşteri hizmetlerine yazdım ek talep oluşturdular cevap bekliyorum ürün bu arada baya kaliteli gpx ayarında

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ali Mert Okuducu
Şimdi vergiyi iade etmezlerse dediğin gibi 600tl zarar olacak. Apexle aynı hesaba gelecek :D

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Doğru hocamda bakalım ya müşteri hizmetlerine yazdım ek talep oluşturdular cevap bekliyorum ürün bu arada baya kaliteli gpx ayarında
Haberdar et kral bende iade etmeyi düşünüyorum çünkü, satamazsam

Top Bottom