Valla elimde corsair k65 mini rgb cherry mx red var 820 proyu daha cok hosuma gidiyor napsam diye düşünüyorumSatıyormuş valla Çarşamba yada perşembe alıcam bana 1k kupon tanımlıcak 1800'e gelir artık
Hocam batarya günlük 3-4 saat kullanımda ne kadar gidiyor switch değişiyor mu birde gif koymak kolay mı istediğin gifi koyabiliyor musunAlınır, şuan kullanıyorum sorularınızı cevaplayabilirim
8-10 gün yoğun kullanımda götürüyor bataryası ama şarj etme süresi baya uzun yani ölçmedim ama tam boştan tam doluya 5 saat sürüyordur.şimdi baktım bu satıcı ile aynışmış inşallah 3-4 gün aynı kalır fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam batarya günlük 3-4 saat kullanımda ne kadar gidiyor switch değişiyor mu birde gif koymak kolay mı istediğin gifi koyabiliyor musun
5 pin switch kolay bulunur mu yedek alsak klavyeden genel olarak memnun musunuz gif özelliği için alıcam en çok güzel görünüyor8-10 gün yoğun kullanımda götürüyor bataryası ama şarj etme süresi baya uzun yani ölçmedim ama tam boştan tam doluya 5 saat sürüyordur.
Hotswap var klavyede istediğiniz 5 pinlik switchi takabilirsiniz. Benim s tuşunda çift basma oldu, önemli olmayan bir tuşun switchini söküp s ile yer değiştirdim şuan sıkıntı yok