İnceleme AJAZZ DKM200 KLAVYE İNCELEMESİ

Bende de akko 5075 var , gateron yellow switchle kullanıyorum ama akko daha kaliteli hissediliyor , ak82pro , aula f75 gibi tok yüksek sesli klavyeler bir süre sonra sıkıyor
Doğru hocam ama akko ya verdiğim fiyatı ve bu klavye ye verdiğim fiyatı karşılarıyorum F35 bariz önde ajazz aj159 pro yu bu kadar sevmedim problem yaşamadığım halde.

F75 belki son 10 yılda aldığım en iyi F/P ürün

Doğru hocam ama akko ya verdiğim fiyatı ve bu klavye ye verdiğim fiyatı karşılarıyorum F35 bariz önde ajazz aj159 pro yu bu kadar sevmedim problem yaşamadığım halde.

F75 belki son 10 yılda aldığım en iyi F/P ürün
şu ana kadar gelen en iyi 2 üründen biridir , diğeri de mizardı zaten gateron yellow switchli , fiyatı düşününce rakipsiz gerçekten , ben akkoyu da 1.5kya getirdiğim için çok farketmiyor :D

şu ana kadar gelen en iyi 2 üründen biridir , diğeri de mizardı zaten gateron yellow switchli , fiyatı düşününce rakipsiz gerçekten , ben akkoyu da 1.5kya getirdiğim için çok farketmiyor :D
Akko yu iyi almışsınız ben sene başı 2300 TL gibi fiyat vermiştim bilseydim açıkçası böyle ürün bulacağımı almazdım 🤭🤭

aula f75 mi , o çok daha iyi tabi ama bu da alınır güzel klavye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yüksek ihtimal destekliyodur denemek lazım
hgocam aula f75 mi ajazz dkw400 mü daha iyi ajazz dkw400ümn boyutu nedeniyle daha güzel geliyor bana hangisini almalıyım

hgocam aula f75 mi ajazz dkw400 mü daha iyi ajazz dkw400ümn boyutu nedeniyle daha güzel geliyor bana hangisini almalıyım
f75 daha kaliteli bence ama hoşunuza gittiyse yine de alınır , her türlü ikisi de çok ucuz ürün

İndirimde bende bu klavyeden aldım ama herhangi uygulaması veya driver gibi bir şeyi var mı acaba ben bulamadım

Geri