Neler Yeni

KONU KAPANDI

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

berkaysenocak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Forumdaki çoğu arkadaşın kullandığı bu Akakçe ve Epey sitelerinin radarına takılmayan siteleri bırakıyorum bildiklerim bunlar gerisi getirir misiniz ürün fiyatlarını araştırma yaparken burada ki siteleride kontrol edebilelim. Cevaplara göre konuyu güncelleyeceğim.

Son düzenleme:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Tekin Ayber
Parayı veren düdükleri çalar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mehmed Efe
Forumdaki çoğu arkadaşın kullandığı bu Akakçe ve Epey sitelerinin radarına takılmayan siteleri bırakıyorum bildiklerim bunlar gerisi getirir misiniz ürün fiyatlarını araştırma yaparken burada ki siteleride kontrol edebilelim
Bazen Amazon da takılmıyor. Kulaklık aldım akakçe ve cimride en az 5k görünüyordu amazonda 4,2k

berkaysenocak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazen Amazon da takılmıyor. Kulaklık aldım akakçe ve cimride en az 5k görünüyordu amazonda 4,2k
Bazen oluyor eminim bir çok site vardır ama farkında değiliz ve kaçırıyoruz sadece bir örnek bir çok ürün bu halde

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Forumdaki çoğu arkadaşın kullandığı bu Akakçe ve Epey sitelerinin radarına takılmayan siteleri bırakıyorum bildiklerim bunlar gerisi getirir misiniz ürün fiyatlarını araştırma yaparken burada ki siteleride kontrol edebilelim. Cevaplara göre konuyu güncelleyeceğim.
GamingGenTR var Epey ve Akakçe'de. Tebilon'da Akakçe'de var.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom