Palo DAYI 👑
80+ Gold
Aga SMS geldiğimi ki sanaBen yaptim bana vermedi
Aga SMS geldiğimi ki sanaBen yaptim bana vermedi
Gelmedi gardaş ama akbankliyikAga SMS geldiğimi ki sana
Kişiye özel değil diye neden yazıyorsun ? Doğru bilgiyi bilmeden başka bir şey söylemek sence ne kadar doğru ?kişiye özel değil.
Gelmediği için olmuyo zatenGelmedi gardaş ama akbankliyik
2 mesaj aşağıda yanıldığımı söyledim hocam. yinede kusura bakmayın.Kişiye özel değil diye neden yazıyorsun ? Doğru bilgiyi bilmeden başka bir şey söylemek sence ne kadar doğru ?
Bir konu hakkında bilgi sahibiysen bunu haykır. Yoksa gözlemci dinleyici olmalısın. Lütfen buradan ders çıkar ki boşa gitmesin bazılarının ve benim yaptığı gibi.
Onu anladım. O tarafta bir sorun yok. Siz ne demek istediğimi anladıysanız kendinize böyle bir şeyden kazanç sağlamış olursunuz. Bu da güzel bir şey. Teşekkür ederim.2 mesaj aşağıda yanıldığımı söyledim hocam. yinede kusura bakmayın.
Akbank, chip para ( Bonus puan ) ile ekstre kesilmeden yaptığın harcamaları, chip para ile ödemene izin veriyor. Örnek: Ekstre daha kesilmeden 250 TL'lik bir alışveriş yaptın diyelim. Sonrasında ekstre kesilene kadar hesabında mesela 200 TL tutarında chip para varsa, o 250 TL'lik harcamayı bu 200 TL'lik chip para ile Akbank Mobil uygulama içinde ödeme yapabilirsin. Kalan 50 TL ekstrene borç yansır. İnşallah anlaşılmıştır.Üstad ekstreyi chip para ile ödüyorum derken ne demek istedin tam olarak
+ olarak kredi kartında bu dedikleri yapılır. Banka kartına neden olmuyor acaba güzel olurdu içine yatsa.Akbank, chip para ( Bonus puan ) ile ekstre kesilmeden yaptığın harcamaları, chip para ile ödemene izin veriyor. Örnek: Ekstre daha kesilmeden 250 TL'lik bir alışveriş yaptın diyelim. Sonrasında ekstre kesilene kadar hesabında mesela 200 TL tutarında chip para varsa, o 250 TL'lik harcamayı bu 200 TL'lik chip para ile Akbank Mobil uygulama içinde ödeme yapabilirsin. Kalan 50 TL ekstrene borç yansır. İnşallah anlaşılmıştır.