Neler Yeni

Akıllı Ampul Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Altan Geçer
Arkadaşlar merhaba, ben philips hue lere baya bir merak sardım fakat şuan başlangıç kitlerinin fiyatları mâlum. Daha ucuz bir alternatif ararken oslam markasının kumandalı ampullerini keşfettim. Odam da bir den fazla kumandalı ampul ve led olacak. Fakat bir kumandadan renk seçtiğim zaman hepsi o renk oluyormuş. Bunları ayrı ayrı kontrol etmenin bir yolu var mı ? Yoksa eğer, alternatif rgb ampul önerir misiniz?. Ayrıca kumandayı da kullanmayacam. Arduino ile akıllı ev sistemi yapıyorum odama fakat, roleyi kumandaya bağlayınca tüm ampuller çalışacak yine. Önerilerinizi bekliyorum.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Ben şahsen kendim yapardım ama sana xiaomi ampulleri önerebilirim.

Avolay

80+ Gold
Xiaomi'nin ampulleri vardı "Mendebur Lemur/Lemur" adlı kanalda incelemeleri olması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Altan Geçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Ampulü kendim nasıl yapıcam

Bozuk led bir ampülün plastik kısmını söküceksin, yerine led koyıcak ve o ledide ister internetten aldığım kontrolcü isterse arduino ile kontrol ediceksin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Altan Geçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bozuk led bir ampülün plastik kısmını söküceksin, yerine led koyıcak ve o ledide ister internetten aldığım kontrolcü isterse arduino ile kontrol ediceksin.
Rgb nasıl olacak

En İyi Cevap
3
osram kullanıyorum normal beyaz ışığı yok sarımsı bir renkte normal ışığı gayet güçlü fakat öbür rgb ışıkları yada farklı renk ışıkları okadar güçlü değil karanlıkta belli oluyor akşamları hava kararmaya başladığında ışığa bakmadıkça yandığını anlamazsın ama gece güzel duruyor biraz daha güçlü rgb ye sahip ışık almanı tavsiye ederim ama osramda güzel kötü değil alcaksan bu fiyata en iyilerinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,106
Üyeler
166,694
Son üye
simyuta.
Top Bottom