Neler Yeni

Akıllı bileklik ile uyuyanlar yardımınıza ihtiyacım var.

haysumani

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Bünyamin
Akıllı bileklik ile uyumak konusunda tereddütlerim var ama sağlık konusunda değil. Uyku değerlerini ölçmek için bileklik takılı uyumam lazım ama ben biraz hareketli uyuduğum için bilekliğe zarar vermekten korkuyorum. Benim gibi olup da daha önce bileklik takılı uyumuş arkadaşların tecrübelerini bayağı merak ediyorum.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Ben uykuda mi band 6 nın kordonunu koparmıştım 😀 Çok takmıyorum geceleri rahatsız ediyor

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,949
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Akıllı bileklik değil de Samsung galaxy watch ile uyuyorum. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Sağlık yönünden ne kadar zararlı bilmiyorum.

.RBO.

80+ Silver
yatağın çevresinde vuracağın sert cisimler yoksa saate zarar vermezsin herhalde

Receb İvedik

80+ Bronze
Akıllı bileklik ile uyumak konusunda tereddütlerim var ama sağlık konusunda değil. Uyku değerlerini ölçmek için bileklik takılı uyumam lazım ama ben biraz hareketli uyuduğum için bilekliğe zarar vermekten korkuyorum. Benim gibi olup da daha önce bileklik takılı uyumuş arkadaşların tecrübelerini bayağı merak ediyorum.
huawei watch gt2 ile uyuyorum hicbisi olmuyo

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,952
İsim
Chloe Grace Moretz
bende saat ile uyuyordum 1 ay kadar bi sıkıntı yasamadı biraz rahatsız etmeye baslamıstı cıkardım ama genel olarak sıkıntı cıkmaz

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
okr
kendimi bildim bileli hep mi band 4 ile yatıyom hiç bir şey olmadı bir ara kordonu koparmışım onun dışında sıkıntı yok

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,784
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Mi Band ile uyuyorum bazen bir sorun olmuyor. Cihazın kendisine zaten zarar vermezsin çok sağlam gövdeleri.

Top Bottom