Apple watch 8 süpercopy öneririm bende kullanıyorum tüm özellikleri çalışıyor500-600 TL bütçem var android cihaz kullanıyorim akıllı saat önerisinde bulunurmusunuz
Nerden bulurum link varmıApple watch 8 süpercopy öneririm bende kullanıyorum tüm özellikleri çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış anlaşılma olmasın Android'de de çalışıyor
Hangisi daha iyibu ya da buCase 4U C1 Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Case 4U C1 Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Case 4U C1 Akıllı Saat özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Haylou Solar LS05 Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Haylou Solar LS05 Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Haylou Solar LS05 Akıllı Saat özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dolap uygulamasında satan çoktuNerden bulurum link varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangisi daha iyi
https://ty.gl/9jsq3fx8ch bu var
Bende yakın zaman içerisinde normal saat alıcaktım ama senin konuyu açman sayesinde ben bu akıllı saati gördüm ve klasik saat almak yerine bunu satın aldım incelemesini izledim güzel bir saat bence işe yarar fiyatını hakkeden saatlerden olabilir.500-600 TL bütçem var android cihaz kullanıyorim akıllı saat önerisinde bulunurmusunuz
yani hocam alıyorsan bunu al diyosun dimic4u olanı bi hafta önce aldım 4 gündür kullanıyorum. gayet yeterli ve güzel saat geçenki indirimde 450 ye aldım. 600 de verilir ama yani. farklı yüzleri var o çok iyi. tek gıcık olduğum yer kolu kaldırınca 1*2 sniye gecikmeli geliyo oda gayet normal bu fiyata aşırı rahatsız edici bir şey değil.
telefon bildirim olayı çok iyi ben sessizde kullanan biriyim bazen tel duymuyorum. bilekte titreşince kaçırmıyosun keza bildirimlerde öyle.
ben tecrübem olanı yazdım kral. bu fiyattakiler aşağı yukarı aynı şeyler yapıyor yani. ben memnunum. saat kullanma gibi bi alışkanlım yok. baktım cidden kullanıyorum hayatımı kolaylaştırıyo huawei watch gt3 almayı düşünüyorum. ama giriş olarak bu fiyata hiçbirşey denenebilir diye düşünmekteyim.yani hocam alıyorsan bunu al diyosun dimi
Öncelikle replika saatler önermem. Mi band 7 alabilirsin. Veya aşağıdaki saati;500-600 TL bütçem var android cihaz kullanıyorim akıllı saat önerisinde bulunurmusunuz