LahmatsuDcr
80+ Silver
Arkadaşlar aklıma takıldı bu akım korumalı prizler fiyatına göre değer mi? bize ne gibi faydası olur?
Akımı korur adı üstündeArkadaşlar aklıma takıldı bu akım korumalı prizler fiyatına göre değer mi? bize ne gibi faydası olur?
akımdan dolayı olacak sıkıntılardan korur seni mesela frisby psu kullanıyon akım korumalı prizin yok patlayabilir psuArkadaşlar aklıma takıldı bu akım korumalı prizler fiyatına göre değer mi? bize ne gibi faydası olur?
Senin frisby psu n varsa akım korumalı prizi kullanmazsan görürsün işe yaramıyor uÇok bir işe yaramıyor diye duydum hatta test videoları var kesin sonuç almak istiyorsan ups kullan
Ah birde Türkçe yazabilsen kaç kere okudum bir şey anlamadım.Senin frisby PSU n varsa akım korumalı prizi kullanmazsan görürsün işe yaramıyor u
Hocam ben size frisby alın demedim ?Ah birde Türkçe yazabilsen kaç kere okudum bir şey anlamadım.
O zaman boşuna Fsp, Corsair, Cooler Master gibi markalara para vermeye gerek yok al 150₺ PSU yanınada sözde akım korumalı priz al sonra yüksek gerilimden havaya uçarsın.
Biliyorum frisby al demedin ama mantığın oraya varıyor.Hocam ben size frisby alın demedim ?
(Kusura bakmayın Türkçem için)