Öneri Akko tarzı hot swap klavye

İlerleyen zaman için hocam İskandinav harfleriyle kullanmak biraz zor olur gibi 😂
Harfler ve tuşlar yine aynı yerinde oluyor, sadece üstünde iskandinav harfleri yazıyor. Klavye kullanmaya yeni başlamadıysanız kas hafızası yeterli zaten. Attığım seçeneklere de bakın, bütçenizi aşan tek mdel var o da 1750civarı olması gerek.

ek75 alabilirsin conneectgame üzerinden

Harfler ve tuşlar yine aynı yerinde oluyor, sadece üstünde iskandinav harfleri yazıyor. Klavye kullanmaya yeni başlamadıysanız kas hafızası yeterli zaten. Attığım seçeneklere de bakın, bütçenizi aşan tek mdel var o da 1750civarı olması gerek
IK 85 olanı beğendim aslında ama iki tane seçenek var marble ve Mulan hangisini seçmeliyim
Post automatically merged:

ek75 alabilirsin conneectgame üzerinden
Kablosuz bakıyorum hocam

Arkadaşlar indirime girdikleri zaman param yoktu. Şimdi para var akko tarzı hotswap kablosuz ufak klavye bakıyorum. Yeni yılda gümrük vergisine falan zam gelirse hiç alamayız. Acaba indirim var mı yılın son indiriminden de biz yararlanalım. İyi forumlar

Şöyle bir klavye geçenlerde indirime girmişti diye sepete eklemiştim. İndirim bitmiş. Alınır mı ?
%28lik kod var 1500e gelıyor gözükmüyor ise prime ile deneyın

Arkadaşlar indirime girdikleri zaman param yoktu. Şimdi para var akko tarzı hotswap kablosuz ufak klavye bakıyorum. Yeni yılda gümrük vergisine falan zam gelirse hiç alamayız. Acaba indirim var mı yılın son indiriminden de biz yararlanalım. İyi forumlar

Şöyle bir klavye geçenlerde indirime girmişti diye sepete eklemiştim. İndirim bitmiş. Alınır mı ?
Royal Kludge markası iyidir hem pcb kalitesi hem switch kalitesi olarak yarı yolda bırakmaz.

Geri