Neler Yeni

Kendimi Bulmak İçin Ne Yapmalıyım?

Spectre_zz

80+ Bronze
Yaptığım her hareket ağzımdan çıkan her söz sanki önceden planlanmış da ona göre hareket ediyormuşum gibi geliyor. Kendimi özgür hissetmiyorum verdiğim kararları ben vermiyorum. Kendim olmayı unutmuşum gibi. 20 yaşına geldim çevremdeki herkesin kişiliği oturmuş fakat ben hala kişiliğimi oluşturmaya çalışıyorum. Ne yapmalıyım?

Ripple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ceren H.
Yaptığım her hareket ağzımdan çıkan her söz sanki önceden planlanmış da ona göre hareket ediyormuşum gibi geliyor. Kendimi özgür hissetmiyorum verdiğim kararları ben vermiyorum. Kendim olmayı unutmuşum gibi. 20 yaşına geldim çevremdeki herkesin kişiliği oturmuş fakat ben hala kişiliğimi oluşturmaya çalışıyorum. Ne yapmalıyım?
Yaş ortalaması 18-20 den fazla olmayan forumda fikir aramaktansa mutlaka psikoloğa gitmelisiniz. Başka hiçbir tavsiyeyi dikkate almadan sadece bunu yapın lütfen. Hiçkimse size profesyonelce doğru cevap veremez.

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb

Spectre_zz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaş ortalaması 18-20 den fazla olmayan forumda fikir aramaktansa mutlaka psikoloğa gitmelisiniz. Başka hiçbir tavsiyeyi dikkate almadan sadece bunu yapın lütfen. Hiçkimse size profesyonelce doğru cevap veremez.
psikolokların hiçbirinin amacının bir hastayı en kısa sürede iyileştirmek olduğunu düşünmüyorum kurulu düzenin bir parçaları sadece. Olabildiğince iyileştirmeyip iyileştiriyor hissi vererek bizden uzun süre faydalanmaya çalıştıklarını düşünüyorum.

Spectre_zz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Namaza başla usta aula kötüleme birde
sussana kanka kötülerim :giggle:
(ben de aula kulanıyorum)

kanka allah benden umudu kesti kaç kere tövbe edip namaz kıldım falan da hep dinden çıkıyorum bi şekilde artık yüzüm yok allaha dönmeye

umtb

80+

kanka allah benden umudu kesti kaç kere tövbe edip namaz kıldım falan da hep dinden çıkıyorum bi şekilde artık yüzüm yok allaha dönmeye
Nice alimler hocalar dönüyor ,Allahın peygamberine kılıç çeken karşı olan nice kişi de dine dönüyor sen mi dönmeyeceksin hocam

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Yunus Kocabay

Bu nasıl sebep la

umtb

80+
Her türlü aklına takılan soruda yardımcı olurum saat farketmeksizin yazabilirsin

Spectre_zz

80+ Bronze
Nice alimler hocalar dönüyor ,Allahın peygamberine kılıç çeken karşı olan nice kişi de dine dönüyor sen mi dönmeyeceksin hocam
kanka ben inansam mı inanmasam mi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çevremde kimse müslüman değil ailem dışında. Herkes dinimle dalga geçiyor ve bilinçaltında ben de uzaklaştım istemeden.

umtb

80+
Ben 1 sene öncesine kadar akla gelecek en iğrenç şeyleri söylüyordum 180 derece döndüm nasıl oldu ben bile anlamadım Tövbe ettim Allah yolundan döndürmez inşallah her zaman yazabilirsin bana hocam elimden geldiğince aklındakileri gidermeye çalışırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,387
Üyeler
164,304
Son üye
Sedatates