Neler Yeni

Akrabalar arası yarış var mı?

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Merhabalar,
En nefret ettigim konu akrabalar arasindaki gösteriş hava yarışı. Az önceki yaşadigim olaydan söylim. Ne zamandır aramayayıp sormayan bi akrabamız oğlunl düzgün bi yerde işe girmiş onun havasını atmak icin arıyor, ama benim bedduamda kalbini Allah bilir ama ego hava içinse oğlun sürüm sürüm sürunsün. Yaf bizene senin oğlundan. Bu sadece bir örnek devamli alttan alttan bir takım inlik pesindeler. Sizlerde de bu var mı?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhabalar,
En nefret ettigim konu akrabalar arasindaki gösteriş hava yarışı. Az önceki yaşadigim olaydan söylim. Ne zamandır aramayayıp sormayan bi akrabamız oğlunl düzgün bi yerde işe girmiş onun havasını atmak icin arıyor, ama benim bedduamda kalbini Allah bilir ama ego hava içinse oğlun sürüm sürüm sürunsün. Yaf bizene senin oğlundan. Bu sadece bir örnek devamli alttan alttan bir takım inlik pesindeler. Sizlerde de bu var mı?
Evet var.
Daha doğrusu kimde yok.

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Herkeste varsa sizin de o akrabaların yaptığı şeyi yapmış olmanız gerekiyor ki bu da bunu diyen başka bir insanın akrabası olduğunuz içindir. (Konu sahibine değil "herkeste böyle akrabalar var." diyenlere söylüyorum.)

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
öyle yokta sadecee babamda var bak o nasıl işe girmiş bak o nasıl ders çalışıyor kıyaslamayı seviyor bende diyom bak o nasıl babalık yapıyo susup kalıyor

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Merhabalar,
Başlığa cevap olarak.Yani akrabadan akrabaya değişir

Rulep

80+ Gold
var tabi olmaz mı

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Chloe Grace Moretz
akrabalarımın hiç biri benimle kıyaslayamıyorlar

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,850
İsim
Akın Taşkan
Bizim ailede hiç yok olanı da görmedim açıkçası ama internette gördüğüm kadarıyla bayağı var gibi millette.

Top Bottom