Neler Yeni

Akşama ekran kartı alıcam (TAKSİTLE) ne almalıyım?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Uğur Çam
su varmıs
ben olsam bunu alırım vram farkı ilerisi için önemli bence
ha birde gecenlerde bu model değil ama farklı modeli 15kya satılıyordu almadım salk gıbı :(
Burası taksit yapıyor mu acaba hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece oyun için alacaksanız bu kadar çıkmanıza gerek yok diye düşünüyorum.2.el 6800xt veya 7800xt bakablrsnız
Gigabyte gaming oc modeli soğutması da iyi hocam sıfır olsun istiyorum bir de onu alsam olur mu acaba?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Burası taksit yapıyor mu acaba hocam

Gigabyte gaming oc modeli soğutması da iyi hocam sıfır olsun istiyorum bir de onu alsam olur mu acaba?
onu bilmiyorum ama hepsipay muhabbetı var 2500tl falan geri alabliyorsun diye biliyorum ama malum site pek önermem açıkçası yaşananlar ortada

EsdeathSama

80+ Bronze
4070 super tabii ama hangi bankanın kartıyla alacaksın o önemli. Yüksek fiyatlarda hemen hemen her türlü vade farkı oluyor. Önemli olan bankanın geri ödeme vs. gibi kampanyaları.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Uğur Çam
bırde en ucuzu bu suanda model olarak
İyiyimiş hocam da attıgım gigabyte modeli nasıldır?

4070 super tabii ama hangi bankanın kartıyla alacaksın o önemli. Yüksek fiyatlarda hemen hemen her türlü vade farkı oluyor. Önemli olan bankanın geri ödeme vs. gibi kampanyaları.
Yapı kredi hocam. Hangisini alsam bilemedim şu an

Palo DAYI 👑

80+ Gold

performans farkı yoktur zaten en fazla sogutma farkı olur 7800xt ler için konuşuyorum

Croxie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Utku Yaşar

RX 7800XT bu fiyatlarda varken 4070 Super'e bakmazdım. Sizin attığınız model güzel ama 2 fanlı ile fiyat farkı çok. Attığımı almak mantıklı olur.

EsdeathSama

80+ Bronze

Yapıkredi müşterisi değilim hocam bana vermediler kredi kartını aram bozuk :)
Nvidia her koşulda iyidir hocam üzmez, 2 driver güncellemesi sonra mhz değerleri yerlere çakılmaz, uğraştırmaz. Ray tracing kullanacaksanız amd zaten bir tercih bile değil, fpsler yerlerde geziyor. Radeon anti-lag cs2de ban sebebi ama nvidia reflex direkt oyunlara entegre bir teknoloji.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Uğur Çam
Yapıkredi müşterisi değilim hocam bana vermediler kredi kartını aram bozuk :)
Nvidia her koşulda iyidir hocam üzmez, 2 driver güncellemesi sonra mhz değerleri yerlere çakılmaz, uğraştırmaz. Ray tracing kullanacaksanız amd zaten bir tercih bile değil, fpsler yerlerde geziyor. Radeon anti-lag cs2de ban sebebi ama nvidia reflex direkt oyunlara entegre bir teknoloji.
Hocam büyük ihtimalle attıklarımın hangisi taksit imkanı uyarsa onu alıcam. İki kartta soğutma ve performans olarak üzmez değil mi?

performans farkı yoktur zaten en fazla sogutma farkı olur 7800xt ler için konuşuyorum
Anladım hocam teşekkür ederim. Almışken 3 fanlı güzel soğutmalı olsun dedim. Büyük ihtimalle attıklarımdan hangisi taksit seçeneklerine uyarsa onu alıcam. İki marka da üzmez değil mi ? Colorful ve gigabyte

EsdeathSama

80+ Bronze
Hocam büyük ihtimalle attıklarımın hangisi taksit imkanı uyarsa onu alıcam. İki kartta soğutma ve performans olarak üzmez değil mi?
Colorful hakkında bilgim yok fakat kaslı duruyor muhtelemen iyidir. Gigabyte windforce harici zaten iyi bir soğutmaya sahip, ondan da şüphem yok.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Arkadaşlar bu akşam ekran kartı sipariş edicem 25.000 bütçem var taksitle alacağım. Taksitsiz fiyatı 25 bin. 4070 süper veya 7800 XT düşünüyorum. Sizce hangisini alayım ?

7800xt al bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,573
Üyeler
162,837
Son üye
tulpar59
Top Bottom