Yardım AKSİYON KAMERASINI WEBCAM YAPABİLİR MİYİM????(Djı action5pro)

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,116
Djı osmo action 4adventure pack veya 5pro standart pack alacağım. Hem ikisi arasında sizce hangisi onun için öneri bekliyorum hemde pc de Webcam yapabilir miyim? PC’ye Webcam alacaktım aynı zamanda pazar günler motorla gezerken kask için kamera arıyordum böylesi daha iyi olacak Webcam yapmak mümkünse

Djı osmo action 4adventure pack veya 5pro standart pack alacağım. Hem ikisi arasında sizce hangisi onun için öneri bekliyorum hemde pc de Webcam yapabilir miyim? PC’ye Webcam alacaktım aynı zamanda pazar günler motorla gezerken kask için kamera arıyordum böylesi daha iyi olacak Webcam yapmak mümkünse
5 pro adventure kullanıyorum, webcam olabiliyor. ama ilk çıktığında denemiştim 30fps destekliyor diye hatirliyorum.Belki güncellemeler ile düzelmiştir. Denemek lazım

nasıl Webcam yapıyorsunuz hocam birde kalitesi nasıl yani amatör yayın ve görüntülü görüşmeler için yeterli mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl Webcam yapıyorsunuz hocam birde kalitesi nasıl yani amatör yayın ve görüntülü görüşmeler için yeterli mi?
Direk kabloyu takınca görüyor mu pc birde mikrofon konusu nasıl kaska taksam ekstra mikrofon şart mı kendisi götürür mü?

Geri