Bütçe verAKVARYUM KASA İÇİN ÖNERİ
RAMPAGE İCE BLADE KASA
GÖRSEL ŞÖLEN İSTİYORUM NELER ALMALIYIM
6-7 k fanlar rgb ramlar rgb ekran kartı rgb kulet tipi soğutucu var ama sıvı soğutucuya geçmek istiyorumBütçe ver
H6 flow yada lian li evo dynamic6-7 k fanlar rgb ramlar rgb ekran kartı rgb kulet tipi soğutucu var ama sıvı soğutucuya geçmek istiyorum
dostum ben yanlış yazmış olabilirim ama kasa deil kasa içi aksesuar lazımH6 flow yada lian li evo dynamic
kasa içi aksesuar önerisi varmı rgb falanNZXT H6 Flow
Lian Li Dynamic Evo
Lian Li Mini Snow
Asus GT502
bu dördünden başka kaliteli yok bunlardan birini al
AKVARYUM KASA İÇİN ÖNERİ
RAMPAGE İCE BLADE KASA
GÖRSEL ŞÖLEN İSTİYORUM NELER ALMALIYIM
kablosu rgb olan bi tane vardı knk biliyonmu onuRampage TRIM X30 Şeffaf PVC Bakır 18AWG ARGB Power Supply 24Pin Uzatıcı Kablo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Rampage TRIM X30 Şeffaf PVC Bakır 18AWG ARGB Power Supply 24Pin Uzatıcı Kablo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
rgb ram eğer ramin yoksa![]()
Rampage HELIOS C17 ARGB Sicaklik Göstergeli 360mm Islemci Sivi Sogutucu | ITOPYA
Rampage HELIOS C17 ARGB Sicaklik Göstergeli 360mm Islemci Sivi Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile HELIOS C17 ITOPYA'dawww.itopya.com
rgb m2 ssd eğer ssd soğutucun yoksa
neyin güç kablolarını diyorsan işlemciye ayrı anakarta ayrı oluyor ve çok fazla farklı marka var eğer bu kadar rgb takıntın varsa alınabilir ben şahsen tercih etmedim o kadar rgb ihtiyacı duymuyorumkablosu rgb olan bi tane vardı knk biliyonmu onu
işlemci soğutucu kablosu rgb olanlar varya takıntım var doğruneyin güç kablolarını diyorsan işlemciye ayrı anakarta ayrı oluyor ve çok fazla farklı marka var eğer bu kadar rgb takıntın varsa alınabilir ben şahsen tercih etmedim o kadar rgb ihtiyacı duymuyorum
kasa deil aksesuar lazımNZXT H6 Flow
Lian Li Dynamic Evo
Lian Li Mini Snow
Asus GT502
bu dördünden başka kaliteli yok bunlardan birini al
ha direkt sıvı soğutucununda mı kablosu rgb istiyorsunuzişlemci soğutucu kablosu rgb olanlar varya takıntım var doğru
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa deil aksesuar lazım
aynen dostumha direkt sıvı soğutucununda mı kablosu rgb istiyorsunuz