Arkadaşlar sizce akvaryum kasalar iyi mi? 4000 TL ye kadar önerebileceğiniz kasa var mı?
Hocam ilk attığınız nasıldır sizce? Bende asus a21 plus modeli var. Satıp akvaryum almak istiyorum görünüşünden dolayı. Sizce alınır mı sıcaklık değerleri falan tatmin eder mi?Raijintek PAEAN C7 Tempered Glass 4 Adet ARGB Fanlı, USB Type-C ATX Bilgisayar Kasası (0R20B00234) | Teknobiyotik
Anakart paneline önceden monte edilmiş 3 × 12025 ARGB PWM fanları ve arkaya önceden monte edilmiş 1 × 12025 ARGB PWM fanı ATX'e Kadar Anakart Desteği 220 mm ATX PSU desteği VGA kartı uzunluğu 410 mm Üst Düzey Vitrin ATX kasası ÇİFT odacıklı tasarım Üç üst USB (USB3.0 × 2; Type-C × 1)www.teknobiyotik.com
NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.799,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
neden pişman olduğunuzu sorabilir miyim hocam ?Tamamen bir heves ugruna aldigim ve pismanligim akvaryum kasa olmustur
Akvaryum kasa olduğu için normal kasalara kıyasala elbette ki sıcaklıklarda az bir yükseliş olur ama gösteriş istiyorsan çokta önemli değil soğutman iyi ise hocamHocam ilk attığınız nasıldır sizce? Bende asus a21 plus modeli var. Satıp akvaryum almak istiyorum görünüşünden dolayı. Sizce alınır mı sıcaklık değerleri falan tatmin eder mi?
A21 den akvaryuma geçmek mi? sıcaklıklarına +5-6 derece koyman demek. Saçmalıkdan ibaret bu düşünce(!)Şu an o heves bana da geldi. Elimde asus a21 plus modeli var. Geçmesem mi acaba akvaryum kasaya?
neden pişman olduğunuzu sorabilir miyim hocam ?
Sistem mesh kasaya gore sicak calisiyor sadece cpu degil her parca daha fazla isiniyor yukteŞu an o heves bana da geldi. Elimde asus a21 plus modeli var. Geçmesem mi acaba akvaryum kasaya?
Tamam hocam bi anlık heves diyelim ona. Geçmeme kararım net şu an vazgeçtim.A21 den akvaryuma geçmek mi? sıcaklıklarına +5-6 derece koyman demek. Saçmalıkdan ibaret bu düşünce(!)
Bende A21 kullanıyorum memnunum, bence asla geçme...
Bende bu var soğutması b.k gibi bende yeni modele geçeceğimArkadaşlar sizce akvaryum kasalar iyi mi? 4000 TL ye kadar önerebileceğiniz kasa var mı?
Çok kötü değil cam açık kullanıyorum ondandır diye taktım geri yine aynı dereceler demekki iyi sıcaklıklar belki alta 2 fan bide beyaz kule tipi yada sıvı soğutma alırım kasa minicik tatlı bir şeyKeşke güzel gözüktüğü kadar güzel de soğutsaymış hocam.