Akvaryum kasa önerisi 5-6k

Reaksiyon skoru
25
Bütçe
6000
Merhaba,
5–6 bin TL bütçeyle siyah renk akvaryum kasa arıyorum. Ekran kartını dik takmak benim için önemli.
Aklımda nzxt h6 flow ve thermalright tlm-10 var. Phanteks nv5 de baktım ama stok yok, siyah renk bulamadım.
Hazır dikey ekran kartı aparatı olan ya da sonradan takılabilen, hava akışı iyi kasa önerisi olan var mı?

Bütçeniz yaklaşık 10K civarındaysa, sadece kasanın fiyatını önerecektim. Kit hariç; kit ayrı fiyat. Ben de yeni aldım: Lian Li O11 Dynamic EVO RGB Siyah Mid Tower E-ATX. Dikey ekran kartı kitiyle birlikte 13.500 TL’yi bulmuştu.

Ekler

• kasam .webp
    kasam .webp
    288.6 KB · Hit: 33
Bütçeniz yaklaşık 10K civarındaysa, sadece kasanın fiyatını önerecektim. Kit hariç; kit ayrı fiyat. Ben de yeni aldım: Lian Li O11 Dynamic EVO RGB Siyah Mid Tower E-ATX. Dikey ekran kartı kitiyle birlikte 13.500 TL’yi bulmuştu.
Hoca o malesef bütçemi aşıyor elimde fan var zaten bir daha fan masrafi yapmama gerek yok ama biraz bütçemi aşıyor o kasa.

Bu modele dikey ekran kartı takılıyor mu? Bu konuda bilginiz var mı hocam.
takılıyor, zaten pcıe x16 yolu direk cpu'nun altında olan anakartlar için öyle takman zorunlu.
görsel_2025-12-28_133331716.webp

Benim kasa Evo rgb Dikey ekran kartı takılı muhteşem fanlarıyla beraber
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekler

• IMG_2810.webp
    IMG_2810.webp
    581.4 KB · Hit: 30
çok güzel kasa, ışık gözünü almıyor mu ?

çok güzel kasa, ışık gözünü almıyor mu ?
Dinlendirici gözlük kullanıyorum, o kadar sorun olmuyor. İlk kasam BitFenix’ti. Sırf bu dikey ekran kartı muhabbetini çok istediğim için EVO’yu aldım. Dikey ekran kartıyla birlikte Lian Li şaşmaz; her detayıyla gerçekten kaliteli. Güncel hâlini atmadım kasanın, atsam ‘kardeş, ne yaptın xd’ dersin; o kadar düşün.

Dinlendirici gözlük kullanıyorum, o kadar sorun olmuyor. İlk kasam BitFenix’ti. Sırf bu dikey ekran kartı muhabbetini çok istediğim için EVO’yu aldım. Dikey ekran kartıyla birlikte Lian Li şaşmaz; her detayıyla gerçekten kaliteli. Güncel hâlini atmadım kasanın, atsam ‘kardeş, ne yaptın xd’ dersin; o kadar düşün.
Lian Li gerçekten detaylara çok önem veriyor ben de çok seviyorum kasalarını. Sistemin pırıl pırıl güle güle kullan :D

Dinlendirici gözlük kullanıyorum
Monitörlerdeki mavi ışık engelleyen türden mi ? işe yarıyor mu onlar ben de almak istiyorum

Merhaba,
5–6 bin TL bütçeyle siyah renk akvaryum kasa arıyorum. Ekran kartını dik takmak benim için önemli.
Aklımda nzxt h6 flow ve thermalright tlm-10 var. Phanteks nv5 de baktım ama stok yok, siyah renk bulamadım.
Hazır dikey ekran kartı aparatı olan ya da sonradan takılabilen, hava akışı iyi kasa önerisi olan var mı?
game booster almıstım 6 fanlı sogutması guzel olmuyo akvaryum kasalarım ama görüntü için değer şuanda onu ilana koydum 1900 e lianli lancool a geçtim

Lian Li gerçekten detaylara çok önem veriyor ben de çok seviyorum kasalarını. Sistemin pırıl pırıl güle güle kullan :D

Monitörlerdeki mavi ışık engelleyen türden mi ? işe yarıyor mu onlar ben de almak istiyorum
Ben uzağı göremiyordum açıkçası. Özele gittim, derecesiz dinlendirici gözlük verdiler valla 🙂 Mavi ışık filtreli ama dediğin gibi.”

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,596
Üyeler
187,214
Son üye
mgo26
Geri