Skynel
80+ Gold
Dahası
Dostlar selam 1300TL bütçem var sizce hangi GT1030 alınır soğutma anlamında vs zaten kart 30w ama olsun sormak istedim
nerden aldın 5600g'nin ve A520m S2HHayır fiyat ayarlaması yapıyorum daha
Ki alamam ilk önce 5600g'nin ve A520m S2H'ın iade olacağına emin olmam lazım
Birde normal kasa fani ile desteklersen 50yi zor görürBende msi in pasif soğutmalı versiyonu var memnunum maks 75 dereceyi gördü
Kasam h510 elite hava akışı pek iyi olmamasına rağmen idael bir sıcaklık
5600g bizdehesaplınerden aldın 5600g'nin ve A520m S2H
Pasif soğutma dediğin fansız değil mi hocamBende msi in pasif soğutmalı versiyonu var memnunum maks 75 dereceyi gördü
Kasam h510 elite hava akışı pek iyi olmamasına rağmen idael bir sıcaklık
anakartı amazondan alsaydın iade konusunda sıkıntı olmaz hepsi burada ve bizde hesaplı sanki kabul etmeyebilirler bence5600g bizdehesaplı
A520m S2h hepsiburada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pasif soğutma dediğin fansız değil mi hocam
Gt1030 dışında başka kartlara bakın bence size kalmış tabii ki ama değmez o fiyata benceDostlar selam 1300TL bütçem var sizce hangi GT1030 alınır soğutma anlamında vs zaten kart 30w ama olsun sormak istedim
Valla o yüzden bekliyorum zaten hocam umarım ederleranakartı amazondan alsaydın iade konusunda sıkıntı olmaz hepsi burada ve bizde hesaplı sanki kabul etmeyebilirler bence
Başka sıfırıa 1300TL'e alabileceğim kart var mı hocamGt1030 dışında başka kartlara bakın bence size kalmış tabii ki ama değmez o fiyata bence
2.el alamaz mısınız?Valla o yüzden bekliyorum zaten hocam umarım ederler
Başka sıfırıa 1300TL'e alabileceğim kart var mı hocam