Neler Yeni

Alacağım bilgisayara 10bin zam -itopya söğütözü iletişim-

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Arkadaşlar bugün lenovo legion 5 alacaktım 25bine itopyadan öğlen 25 bindi iş çıkışı gidecektim 34bin olmuş itopya söğütmzü şubesine ulaşsam zammın uygulanıp uygulanmadığını öğrenebilir miyim? ulaşabileceğim bir numara bilen varsa yardımcı olabilir mi maaşım bugün yatıyordu çok mutsuzum şu anda

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Web sitesinde yapılan zamla mağazadaki zam genellikle eşzamanlı oluyor

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka sen aşırı zekisin var ya muhteşem bir zeka ürünü cidden benim bundan haberim yoktu ki doların bir laptopun fiyatının 10bin arttırması 2 saat arayla gayet mümkün bir şey yani teşekkürler bu müthiş info için
ben sadece kampanya bittiği için söğütözü mağazasına ulaşmak istemiştim o yüzden yazdım buraya 500 mesaj kasmak için saçma sapan yorum spamlamaya gerek yok cidden :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Web sitesinde yapılan zamla mağazadaki zam genellikle eşzamanlı oluyor
teşekkürler iyi akşamlar

rtxcan

80+ Bronze
kanka sen aşırı zekisin var ya muhteşem bir zeka ürünü cidden benim bundan haberim yoktu ki doların bir laptopun fiyatının 10bin arttırması 2 saat arayla gayet mümkün bir şey yani teşekkürler bu müthiş info için
ben sadece kampanya bittiği için söğütözü mağazasına ulaşmak istemiştim o yüzden yazdım buraya 500 mesaj kasmak için saçma sapan yorum spamlamaya gerek yok cidden :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler iyi akşamlar
İndirim vardı bitmiş, doalrda arttı üstüne mutsuz olman beni ilgilendirmiyor

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
yanlış mesaj kusura bakmayın

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom