Hertz ve voltaj değerleri uyumlu gözüküyor. Fakat biri 4 diğeri 2gb. Anakartınız kaç GB destekliyor? Birde ona bakmanız lazım.Arkadaşlar ddr3 2gb ramım var ram takviyesinde bulunmak istiyorum 2.el 100tlye 4gb ram buldum benim ramıma benziyor uyum sorunu çekermiyim yoksa çalışırmı direkt.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bu benim şuanda kullandığım ram
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bu da alacağım
Farklı ülkelerde üretilmesi sorun yaratmaz ve arkadaşta 2gb ram var diğeri 4gb ram kodların farklı olmasının sebebi bu cl değeri ve mhz değeri uyuşursa sorun olmaz diye düşünüyorumÜzerindeki kodlar farklı ve birinde Tayvan birinde Çin yazıyor. Uyumsuz olur tahminimce.
Chipset farklı olabilir, eğer öyleyse sorun yaratacaktır.Farklı ülkelerde üretilmesi sorun yaratmaz ve arkadaşta 2gb ram var diğeri 4gb ram kodların farklı olmasının sebebi bu cl değeri ve mhz değeri uyuşursa sorun olmaz diye düşünüyorum
Sen chipset yazmamıştın ben yazdıklarına göre cevap verdimChipset farklı olabilir, eğer öyleyse sorun yaratacaktır.
Ne alaka? Üretim yeri farklıysa muhtemelen chipseti vs. de farklı olacaktır.Sen chipset yazmamıştın ben yazdıklarına göre cevap verdim