Neler Yeni

alakan olmayan birinin aklından çıkmaması?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
okr
Arkadaşlar selam bundan 1 sene önce bir kız arkadaşım vardı, ilişkimiz gayet güzeldi fakat ben günden güne bozuluyordum ve ailem ile ilgili problemler vardı bu olayı da ona yansıtıyordum ne kadar istemesem de. neyse bir gün aramız bozuldu ayrıldık. ondan sonra ne yaşadıysam yolunda gitmedi hiç biri. bende yapamadım zaten. neyse konumuza gelelim, son bir kaç haftadır aklımın bir köşesinde. ne kadar işle meşgul olsam da çıkmıyor aklımdan. en son konuştuğumuzdan beri hiç görmedim, bugün dalgın dalgın yürürken bir anda çıktı karşıma. bakıştık öylece devam ettik. demem o ki sizce neden böyle oluyor? bunları takan birisiyim.

fy808

80+
Arkadaşlar selam bundan 1 sene önce bir kız arkadaşım vardı, ilişkimiz gayet güzeldi fakat ben günden güne bozuluyordum ve ailem ile ilgili problemler vardı bu olayı da ona yansıtıyordum ne kadar istemesem de. neyse bir gün aramız bozuldu ayrıldık. ondan sonra ne yaşadıysam yolunda gitmedi hiç biri. bende yapamadım zaten. neyse konumuza gelelim, son bir kaç haftadır aklımın bir köşesinde. ne kadar işle meşgul olsam da çıkmıyor aklımdan. en son konuştuğumuzdan beri hiç görmedim, bugün dalgın dalgın yürürken bir anda çıktı karşıma. bakıştık öylece devam ettik. demem o ki sizce neden böyle oluyor? bunları takan birisiyim.
Çok normal kanka bunlar fena gelir akla.
Yaz bence bişey kaybetmezsin, gözlerini kaçırmayıp bakıştıysanız da şansın daha fazla.
Baktın olmuyo kesersin yine muhabbeti.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok normal kanka bunlar fena gelir akla.
Yaz bence bişey kaybetmezsin, gözlerini kaçırmayıp bakıştıysanız da şansın daha fazla.
Baktın olmuyo kesersin yine muhabbeti.
dostum aramız bozulduktan sonra 5-6 ay sonra istek atarak konuşma başlatmıştım fakat olmadı.

fy808

80+
dostum aramız bozulduktan sonra 5-6 ay sonra istek atarak konuşma başlatmıştım fakat olmadı.
Cano kafanda kalması da hiç iyi değil inan bana.
1 senelik böyle bi süreç atlattım yenice, yazmadığın zaman atlattım sanıyosun bidaha denk geliyon daha kötü oluyo.
Şimdi yaz bakalım ne kaybedeceksin ki.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
okr
Cano kafanda kalması da hiç iyi değil inan bana.
1 senelik böyle bi süreç atlattım yenice, yazmadığın zaman atlattım sanıyosun bidaha denk geliyon daha kötü oluyo.
Şimdi yaz bakalım ne kaybedeceksin ki.
dostum en yakın kız arkadaşlarıyla kavgalıyım :D aramız bozulunca kin kaptılar bana. zaten o yüzden konuşma bitti bizim. biri bir şey diyor direkt geriye gidiyor.

fy808

80+
dostum en yakın kız arkadaşlarıyla kavgalıyım :D aramız bozulunca kin kaptılar bana.
Bak o çok kötü olmuş birader.
Bişeylerin düzelme ihtimali olmadığını bile bile yazardım ben.
Kafamda kaldığı zaman başka bişey düşünemiyorum, üretkenliğimi de azaltıyor.
Sana da aynısını tavsiye ederim.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
okr
Bak o çok kötü olmuş birader.
Bişeylerin düzelme ihtimali olmadığını bile bile yazardım ben.
Kafamda kaldığı zaman başka bişey düşünemiyorum, üretkenliğimi de azaltıyor.
Sana da aynısını tavsiye ederim.
dostum bahsetttiğim gibi aramız bozulduktan 5-6 ay sonra konuşmamız başlamıştı bizim hani her şey oturuyordu düzeliyordu, sonra bir gün konuşmak istemediğinden bahsetti bitti. hani bu yaşananlar unutulur gider 1-2 ay sonra bakarım bu konuya böyle şeyler mi yaşamışım diyebilirim ama yaşadığım anıları unutamam. ahhaahah acayip caresizim şu an :oops:

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hacı onun arkadaşlarıyla aran bozuksa 1-0 geridesin.
Şimdi olayı toparlarsak sen onu unutamamışsın. Ya aşıksın ya takıntılısın. Takıntılıysan unutursun bir şekilde ama aşıksan... Aşıksan git konuş. Başka yapacağın bir şey yok. Olmuyorsa da olmaz. Ama son defa denemeni öneririm ve bir daha da konuşma olmazsa.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
okr
Hacı onun arkadaşlarıyla aran bozuksa 1-0 geridesin.
Şimdi olayı toparlarsak sen onu unutamamışsın. Ya aşıksın ya takıntılısın. Takıntılıysan unutursun bir şekilde ama aşıksan... Aşıksan git konuş. Başka yapacağın bir şey yok. Olmuyorsa da olmaz. Ama son defa denemeni öneririm ve bir daha da konuşma olmazsa.
çekiniyorum dostum, biraz daha bekleyeceğim eğer geçmezse yüz yüze denk geldiğimizde konuşmaya çalışırım.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
çekiniyorum dostum, biraz daha bekleyeceğim eğer geçmezse yüz yüze denk geldiğimizde konuşmaya çalışırım.
Ne çekincen kral. Özgüvenli ol, hafif gülümse ve doğaçlama konuş tamamdır. Ben bu hayattan konuşmanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Ben bazen keşke konuşsaydım diyorum. Geç kalma derim. (Konuştum ama geç kalmıştım. Doğruları anlattım ama bitmişti olay çoktan.)

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
okr
Ne çekincen kral. Özgüvenli ol, hafif gülümse ve doğaçlama konuş tamamdır. Ben bu hayattan konuşmanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Ben bazen keşke konuşsaydım diyorum. Geç kalma derim. (Konuştum ama geç kalmıştım. Doğruları anlattım ama bitmişti olay çoktan.)
yakın yerlerde oturuyoruz dostum ama yüz yüze konuşmak daha iyi olacak gibi. kız arkadaş çevresinde dalga konusu olmak istemiyorum. bir şey de diyemiyorsun

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

fy808

80+
yakın yerlerde oturuyoruz dostum ama yüz yüze konuşmak daha iyi olacak gibi. kız arkadaş çevresinde dalga konusu olmak istemiyorum. bir şey de diyemiyorsun
kanka neymis dalga konusu olmak ya
seneler geciyo onu dusunerek sen farkina varmadan
umarim fazla uzatmayip konusursun
cunku yaslandiriyo gercekten zihnen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,996
Üyeler
165,101
Son üye