o fiyat a nerde oyun kardo
Yeterli hocam korku oyunu seviyorsanız kesinlikle alınıralınır mı? Sistem yeterli mi
emin msiniz nasıl bir oyun (hikaye vs değil korkutma olayı jumpscare ile mi oluyorYeterli hocam korku oyunu seviyorsanız kesinlikle alınır
yani aniden bir seyler cıkıyo ama atmosferi falan cok güzel ben bunun yerine rdr aldım hocm bide cyberpunk internetten videolarına bakabilirsinzAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
emin msiniz nasıl bir oyun (hikaye vs değil korkutma olayı jumpscare ile mi oluyor
gta rdr cyber hepsi var totalde steam epic 300-350 oyun var ama bu kadar kalştelisi yok muhtemelenyani aniden bir seyler cıkıyo ama atmosferi falan cok güzel ben bunun yerine rdr aldım hocm bide cyberpunk internetten videolarına bakabilirsinz
alıyorum o zamanyani aniden bir seyler cıkıyo ama atmosferi falan cok güzel ben bunun yerine rdr aldım hocm bide cyberpunk internetten videolarına bakabilirsinz
aldım artık beğenmezsem iade ederim yılın oyunu seçildi ne de olsayani aniden bir seyler cıkıyo ama atmosferi falan cok güzel ben bunun yerine rdr aldım hocm bide cyberpunk internetten videolarına bakabilirsinz