Neler Yeni

Alan Wake 2'yi Sıkıcılığından Dolayı Bıraktım

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa
Resident evil 4 remake gibi bir oyundan Alen wake 2 ye geçince oyun tam bir zulüm gibi geldi kusura bakma alen wake bu sıkıcılığa daha fazla katlanamam siliyorum 👋

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,761
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Başları çok sıkıcı ama sonradan baya güzel açılıyor diyorlar o oyun için. Birkaç saat sabredip oyna istersen.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Ne kadar oynadınız hocam

TahinPekmez

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne kadar oynadınız hocam
Yaklaşık 3 saat ama oyun çok yavaş ve sakin ilerliyor sanırım ben daha fazla aksiyon seviyorum. Bir de o zihin odası mıdır nedir orada geçirdiğimiz vakitler de ayrıca sıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu oyun efsane olmuş bende cok zevk almıştım, akici, eglenceli optimizasyon harikaydi ve alan wake 2 den bir haber bekliyordum gercekten deger mi diye.
Benim gibi RE 4 den direk Alen wake 2 ye geçecek olursan eğer oyun gerçekten çok sıkıcı gelecektir

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Yaklaşık 3 saat ama oyun çok yavaş ve sakin ilerliyor sanırım ben daha fazla aksiyon seviyorum. Bir de o zihin odası mıdır nedir orada geçirdiğimiz vakitler de ayrıca sıktı
Ben de zihin odası kısmını sevmiştim çok hoşuma gitmişti. Zevkler farklı d,yebiliriz hocam

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Emre Erkan Aydın
başlarda baya sıkıcı alt tab atıp video izliyordum 3-4 saat sonra tekrar bakıyordum sonradan sarıyor

TahinPekmez

80+ Silver

Benim gibi RE 4 den direk Alen wake 2 ye geçecek olursan eğer oyun gerçekten çok sıkıcı gelecektir
rdr2 de pek sarmadi , bundan direkt geceyim bari :)

epic den kod bekliyorum yaz indirimine ek

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akın Serhan Toğrul
Sanırım ben bu olaya asla alışamayacağım "ya ilk başları sıkıcı bir 4-5 saat oyna sonra sarıyor" lan baştaki 4 5 saatim çöpe gittikten sonra ne anladım lan ben bu işten? 1 saattir bir oyunun sarması için gereken süre ben bu yeni oyunlardaki "sarma süresi" olayına kanser olmaya başladım

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Sıkıcı olsa da başta hikaye açılıyor ilerleyen zamanda. Çok severek bitirdim. Bazı oyunlar zamanımıza uymaz , bazen de iş yoğunluğu ve hayat düzenimizden de kaynaklanabilir. 10 yıl önce sıkıldığım ve keşke bu oyunu bırakmasaydım dediğimiz oyunlar olabiliyor. 2. Şans verilebilir ilerleyen zamanlarda .
Bir de bir kerede bitirmeyin oyınları . Misal ben günde veya iki günde 1-2 saat oynayıp devam ederdim . Ortalama bir ayda bitirdim .

TahinPekmez

80+ Silver
Sıkıcı olsa da başta hikaye açılıyor ilerleyen zamanda. Çok severek bitirdim. Bazı oyunlar zamanımıza uymaz , bazen de iş yoğunluğu ve hayat düzenimizden de kaynaklanabilir. 10 yıl önce sıkıldığım ve keşke bu oyunu bırakmasaydım dediğimiz oyunlar olabiliyor. 2. Şans verilebilir ilerleyen zamanlarda .
Bir de bir kerede bitirmeyin oyınları . Misal ben günde veya iki günde 1-2 saat oynayıp devam ederdim . Ortalama bir ayda bitirdim .
rdr2 3 senedir oynuyorum.daha bitmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,190
Üyeler
161,270
Son üye
Ahmetbe2
Top Bottom