Neler Yeni

Yardım Albion online solo gank nasıl yapılır?

Lydian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
serhat yavuz
Merhabalar Albion Online ı 2019 da keşfedip bir ay kadar oynayıp bıraktım devamında da uzun bir ara verdim tekrardan başladım 1 ay kadar oynayıp tekrar uzun süre bıraktım. Bu sıralar yine başladım ve asıl bırakma sebebim de hep gankerlar oldu artık çıldırma noktasına geldim diyebilirim. Solo dungeon giriyorum pat 1100 ip biri geliyo 1250-1280 ip olan beni rahatlıkla kesip çıkıyo falan böyle böyle durumlar oluyo open worldde keza aynı şekilde mistlerde de öyle hatta. Solo gank olayını çözüp aynılarını ben de yapmak istiyorum birkaç kere denedim farklı buildlere baktım anti dive buildleri olsun open world solo gank olsun ve yok baktığım buildlerle de iş yapamadım zaten bu tür oyunlarda pek iyi sayılmam pvp kısmında. Lolde de çok iyi değilimdir ama kafaya taktım resmen ya ben bu solo gank olayını yapmak istiyorum bana yardım edebilecek biri var mıdır acaba bu konuda?

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Tecrübe edinmen gerek silahlara hakim olman gerek x bir buildi giyip oynayamazsın sürekli gank atan türk guilderi var onlardan birine katılman lazım önce hem ekonomini toplarsın hem de gank atmayı yavaş yavaş sökersin solo gank atmak zor oyunu iyi bilmen lazım o yüzden bir guild şart en kötü guilda günde 5-6m kasarsın sonra öğrenince artık kendi başına atarsın

Lydian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
serhat yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tecrübe edinmen gerek silahlara hakim olman gerek x bir buildi giyip oynayamazsın sürekli gank atan türk guilderi var onlardan birine katılman lazım önce hem ekonomini toplarsın hem de gank atmayı yavaş yavaş sökersin solo gank atmak zor oyunu iyi bilmen lazım o yüzden bir guild şart en kötü guilda günde 5-6m kasarsın sonra öğrenince artık kendi başına atarsın
Şuan 64.4m total fame var 7.29m param ve bankada da totalde bi 20m falan var ama yavaş yavaş tükeniyo sürekli ölüyorum ya chestimden ya da marketten set çekiyorum sürekli ve bazıları ucuz değil özellikle bear paws kullandığım set 900k civarında 2 kere öldüm o setle nerden baksan 2m donation yani onun dışında 150-250k lık setlerle kaç kere öldüm bilmiyorum bugün daha 2 kere falan 250k lık setle öldüm

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Şuan 64.4m total fame var 7.29m para bankada da totalde bi 20m falan var ama yavaş yavaş tükeniyo sürekli ölüyorum ya chestimden ya da marketten set çekiyorum sürekli ve bazıları ucuz değil özellikle bear paws kullandığım set 900k civarında 2 kere öldüm o setle nerden baksan 2m donation yani onun dışında 150-250k lık setlerle kaç kere öldüm bilmiyorum bugün daha 2 kere falan 250k lık setle öldüm
Dediğim gibi oyunu bilmen lazım 4.0 cruse bile bear pawsı kesebiliyor one hand cruse ile bir oynamayı dene 4.0 çek oynaması kolay ve 4.0 bile baya vuruyor vur kaç yapa yapa bile adamı kesersin ve build o kadar ucuz ki ölünce üzülmezsin bile paran biterse de ava da chest dön fame ve para baya bırakır

Lydian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
serhat yavuz
Dediğim gibi oyunu bilmen lazım 4.0 cruse bile bear pawsı kesebiliyor one hand cruse ile bir oynamayı dene 4.0 çek oynaması kolay ve 4.0 bile baya vuruyor vur kaç yapa yapa bile adamı kesersin ve build o kadar ucuz ki ölünce üzülmezsin bile paran biterse de ava da chest dön fame ve para baya bırakır
discordun falan var mı yahu

Lydian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
serhat yavuz
@EmreErkanAydın

Lydian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
serhat yavuz
hocam ben oyunu bıraktım
Yanlış anlama bu gibi şeyleri okuyarak pek anlayamıyorum yani seninle bire bir şekilde üzerine konuşabilirsek uygulamalı olarak da yapabilirsek daha iyi kavrayabilirim o bakımdan söylemiştim ama canın sağolsun kral

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Yanlış anlama bu gibi şeyleri okuyarak pek anlayamıyorum yani seninle bire bir şekilde üzerine konuşabilirsek uygulamalı olarak da yapabilirsek daha iyi kavrayabilirim o bakımdan söylemiştim ama canın sağolsun kral
Hocam türk guilderinden birine gir çoğu gank atıyor orda öğrenirsin silah üzerinde bir hakimiyet kurmadan direk seti çekip gidersen ölürsün guilde 10-20 kişilik partylerle gank atıyorlar orda pratik yaparsın hem de oyunu öğrenirsin

Mercy1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yaşarcan ersayın
Ben dungeonlar için 1h nature staff oynuyordum son sürekli oynayışımda. Dungeon divelarda 1v1 lerde item farkı absürt değilse başedebiliyordum ama yüzdeye vurursak daha çok ölen taraf oluyordum. Stalker313 den etkilenerek cursed staf kullanmaya başladım. Seviyesini bir tık yükselttikten sonra dungeonlara giderken normal setimin yanına cursed staff da alıyordum. Dive yediğimde öldürme ihtimalim daha da artıyor böyle yapınca. Cursed staffla nature staff buildi de aşağı yukarı aynı. 2v1 gank yersen olay çok daha farklı tabii. Şimdi battleaxe başladım axe fighter 85 olduktan sonra açılan skille gayet iyi oluyor. Mage cowl leather jacket soldier boot yapıyorum set fiyat olarak çok pahalı değil ve pve si de pvp si de gayet güzel oluyor. Pvp de iyi olmak için biraz pvp izlemek gerekiyor. Stalker gibilerini izleyerek neyi nasıl yapabilirim konusunda fikir sahibi olabilirsin. Ama videolarda neyi ne için yaptıklarını anlatmadıklarından biraz kafa yormak gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,610
Üyeler
162,840
Son üye
karamambaq
Top Bottom