Lockdowntr
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 94
- İsim
- Yasin
Merhabalar, 2 anakart arasında kaldım önceliğim ses kartı, sadece oyunlar için Jak girişinden ses almak istiyorum.
Gigabyte B550 AORUS Elite V2 3085 lira
Asus Rog Strix B550-F 4179 lira
Gigabyte tarafında
Ses Çözümleri
1.Asus'a özel S1220A
Gigabyte kaç ohm bilmiyorum.
Asusta 32-600 yazıyor.
Kulaklıklarım; Cloud Alpha,Corsair HS50 PRO ve sadece bunlarla oyun oynamak istiyorum ses kasmak istiyorum ama kaliteli ses, net ses.
Gigabyte B550 AORUS Elite V2 3085 lira
Asus Rog Strix B550-F 4179 lira
Gigabyte tarafında
Ses Çözümleri
- ALC1200 Audio
- Nichicon Fine Gold Audio Capacitors
- Audiophile Grade WIMA Capacitors
1.Asus'a özel S1220A
Ses koruması
Elektromanyetik parazitlere karşı etkin kalkan, ses sinyallerinin bütünlüğünü koruyarak en yüksek kaliteyi sunuyor.Ses hattı kalkanı
Ses bileşenlerinin olduğu bölümü ayırarak anakarttan veya eklentilerden gelen elektromanyetik parazitleri engelleyerek seslerin bozulmasının önüne geçiyor.Çift OP amplifikatör
Dahili çift op amplifikatörler sayesinde 32-600Ω kulaklık öz direncinin sağladığı harika esneklikle birlikte favori kulaklıklarınıza inanılmaz sesler iletebilirsiniz.Üst düzey Nichicon™ ses kapasitörleri
Japon üretimi yüksek kaliteli bileşenler, inanılmaz derecede net ve gerçekçi, sıcak ve doğal sesler meydana getiriyor.Gigabyte kaç ohm bilmiyorum.
Asusta 32-600 yazıyor.
Kulaklıklarım; Cloud Alpha,Corsair HS50 PRO ve sadece bunlarla oyun oynamak istiyorum ses kasmak istiyorum ama kaliteli ses, net ses.