ahenk'
80+ Silver
600 TL gibi bir bütçem vardı ve birkaç seçeneğim vardı Adidas olarak.
Sneaker günlük kullanacağım için bu tarz bir şey aldım. Normalde siyah beyaz ayakkabı giymedim daha önce bu şekilde.
Aldığım ayakkabı:
Alternatifleri de bunlardı:
Aslında tamamen beyaz bir sneaker almayı düşünüyordum ama aldığım ayakkabı içime sindi
Sneaker günlük kullanacağım için bu tarz bir şey aldım. Normalde siyah beyaz ayakkabı giymedim daha önce bu şekilde.
Aldığım ayakkabı:
Adidas Breaknet Erkek Günlük Ayakkabı FX8707 | Samuray Sport
Adidas Breaknet Erkek Günlük Ayakkabı FX8707 ürününü sana özel fiyatlarla Samuray Sport'ta. ADIDAS Günlük kategorisindeki indirimli ürünlerimizi hemen keşfedin!
www.samuraysport.com
Alternatifleri de bunlardı:
Adidas Vs Pace Erkek Günlük Ayakkabı DA9997 | Samuray Sport
Adidas Vs Pace Erkek Günlük Ayakkabı DA9997 ürününü sana özel fiyatlarla Samuray Sport'ta. ADIDAS Günlük kategorisindeki indirimli ürünlerimizi hemen keşfedin!
www.samuraysport.com
Adidas Grand Court Base Erkek Günlük Ayakkabı FY8568 | Samuray Sport
Adidas Grand Court Base Erkek Günlük Ayakkabı FY8568 ürününü sana özel fiyatlarla Samuray Sport'ta. ADIDAS Günlük kategorisindeki indirimli ürünlerimizi hemen keşfedin!
www.samuraysport.com
Adidas Advantage Base Erkek Günlük Ayakkabı EE7690 | Samuray Sport
Adidas Advantage Base Erkek Günlük Ayakkabı EE7690 ürününü sana özel fiyatlarla Samuray Sport'ta. ADIDAS Günlük kategorisindeki indirimli ürünlerimizi hemen keşfedin!
www.samuraysport.com
Aslında tamamen beyaz bir sneaker almayı düşünüyordum ama aldığım ayakkabı içime sindi