Neler Yeni

Aldığım Ayakkabıya Bakar Mısınız ?

ahenk'

80+ Silver
600 TL gibi bir bütçem vardı ve birkaç seçeneğim vardı Adidas olarak.

Sneaker günlük kullanacağım için bu tarz bir şey aldım. Normalde siyah beyaz ayakkabı giymedim daha önce bu şekilde.

Aldığım ayakkabı:

Alternatifleri de bunlardı:

Aslında tamamen beyaz bir sneaker almayı düşünüyordum ama aldığım ayakkabı içime sindi

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Hacım dededen kalma ayakkabı lostra ustalığı var, önerim kirlenen beyaz ayakkabıyı asla ve asla makinada yıkama, çamaşır suyuyla silme. Yapman gereken: düz bir at kılı fırçası ve düz boya süngeri almak.

Fırçayla ayakkabının üst tozunu aldıktan sonra süngeri (1 çay kaşığı bulaşık deterjanı 1 çay kaşığı karbonatı 3 yemek kaşığı suda çözüp süngerle (değdirdiğinde suyun dökülmemesi gerekli) silip poşette 30 dk bekletmen sonrasında ise nemli bezle durulaman o ayakkabının görünüş ve dayanıklılığını uzatır.

Not: Ayağın kokuyor ve ayakkabıya geçiyorsa karışıma 2 çay kaşığı elma sirkesi koy

ahenk'

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hacım dededen kalma ayakkabı lostra ustalığı var, önerim kirlenen beyaz ayakkabıyı asla ve asla makinada yıkama, çamaşır suyuyla silme. Yapman gereken: düz bir at kılı fırçası ve düz boya süngeri almak.

Fırçayla ayakkabının üst tozunu aldıktan sonra süngeri (1 çay kaşığı bulaşık deterjanı 1 çay kaşığı karbonatı 3 yemek kaşığı suda çözüp süngerle (değdirdiğinde suyun dökülmemesi gerekli) silip poşette 30 dk bekletmen sonrasında ise nemli bezle durulaman o ayakkabının görünüş ve dayanıklılığını uzatır.

Not: Ayağın kokuyor ve ayakkabıya geçiyorsa karışıma 2 çay kaşığı elma sirkesi koy
Çok sağol be ustam!!! Yardımcı oldun eyvallah

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Aynısı bende var. Mükemmel ayakkabı çok rahat

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
site güvenilir mi?

Tre-x

80+ Silver
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam

Sneaker günlük kullanacağım için bu tarz bir şey aldım. Normalde siyah beyaz ayakkabı giymedim daha önce bu şekilde.

Aldığım ayakkabı:

Aslında tamamen beyaz bir sneaker almayı düşünüyordum ama aldığım ayakkabı içime sindi
Ayağınızda resmini atar mısınız 🤤

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.

Aldığım ayakkabı:

gayet güzel hocam ayapında paralansın

Top Bottom