Kadir_1987
80+ Silver
Anlayan anladı da bir sen anlamadın sanırımNeden uyarı yedi ki?
Belki ona göre ayakkabının ayağına olup olmayacağını söyleyecekti.
Anlayan anladı da bir sen anlamadın sanırımNeden uyarı yedi ki?
Keşke sonuna o emojiyi koymasaydim yanlış anlasildik durduk yereNeden uyarı yedi ki?
aynisi bende var çok rahat değil daha rahatlari var ama fiyatina gore iyi. çok cabuk kirleniyor beyaz olduğu için ama ben ayakkabimi seviyorm guzel yani600 TL gibi bir bütçem vardı ve birkaç seçeneğim vardı Adidas olarak.
Sneaker günlük kullanacağım için bu tarz bir şey aldım. Normalde siyah beyaz ayakkabı giymedim daha önce bu şekilde.
Aldığım ayakkabı:
Adidas Breaknet Erkek Günlük Ayakkabı FX8707 | Samuray Sport
Adidas Breaknet Erkek Günlük Ayakkabı FX8707 ürününü sana özel fiyatlarla Samuray Sport'ta. ADIDAS Günlük kategorisindeki indirimli ürünlerimizi hemen keşfedin!www.samuraysport.com
Alternatifleri de bunlardı:
Adidas Vs Pace Erkek Günlük Ayakkabı DA9997 | Samuray Sport
Adidas Vs Pace Erkek Günlük Ayakkabı DA9997 ürününü sana özel fiyatlarla Samuray Sport'ta. ADIDAS Günlük kategorisindeki indirimli ürünlerimizi hemen keşfedin!www.samuraysport.com
Adidas Grand Court Base Erkek Günlük Ayakkabı FY8568 | Samuray Sport
Adidas Grand Court Base Erkek Günlük Ayakkabı FY8568 ürününü sana özel fiyatlarla Samuray Sport'ta. ADIDAS Günlük kategorisindeki indirimli ürünlerimizi hemen keşfedin!www.samuraysport.com
Adidas Advantage Base Erkek Günlük Ayakkabı EE7690 | Samuray Sport
Adidas Advantage Base Erkek Günlük Ayakkabı EE7690 ürününü sana özel fiyatlarla Samuray Sport'ta. ADIDAS Günlük kategorisindeki indirimli ürünlerimizi hemen keşfedin!www.samuraysport.com
Aslında tamamen beyaz bir sneaker almayı düşünüyordum ama aldığım ayakkabı içime sindi
bakmam başka soru??600 TL gibi bir bütçem vardı ve birkaç seçeneğim vardı Adidas olarak.
Sneaker günlük kullanacağım için bu tarz bir şey aldım. Normalde siyah beyaz ayakkabı giymedim daha önce bu şekilde.
Aldığım ayakkabı:
Adidas Breaknet Erkek Günlük Ayakkabı FX8707 | Samuray Sport
Adidas Breaknet Erkek Günlük Ayakkabı FX8707 ürününü sana özel fiyatlarla Samuray Sport'ta. ADIDAS Günlük kategorisindeki indirimli ürünlerimizi hemen keşfedin!www.samuraysport.com
Alternatifleri de bunlardı:
Adidas Vs Pace Erkek Günlük Ayakkabı DA9997 | Samuray Sport
Adidas Vs Pace Erkek Günlük Ayakkabı DA9997 ürününü sana özel fiyatlarla Samuray Sport'ta. ADIDAS Günlük kategorisindeki indirimli ürünlerimizi hemen keşfedin!www.samuraysport.com
Adidas Grand Court Base Erkek Günlük Ayakkabı FY8568 | Samuray Sport
Adidas Grand Court Base Erkek Günlük Ayakkabı FY8568 ürününü sana özel fiyatlarla Samuray Sport'ta. ADIDAS Günlük kategorisindeki indirimli ürünlerimizi hemen keşfedin!www.samuraysport.com
Adidas Advantage Base Erkek Günlük Ayakkabı EE7690 | Samuray Sport
Adidas Advantage Base Erkek Günlük Ayakkabı EE7690 ürününü sana özel fiyatlarla Samuray Sport'ta. ADIDAS Günlük kategorisindeki indirimli ürünlerimizi hemen keşfedin!www.samuraysport.com
Aslında tamamen beyaz bir sneaker almayı düşünüyordum ama aldığım ayakkabı içime sindi