Buradan yeni hat çekip denebilirsiniz. Genelde elektrikçilerde vardır.sorun bundaysa nerden temin edebilirim bir bilgin varmı acaba
Buradan yeni hat çekip denebilirsiniz. Genelde elektrikçilerde vardır.sorun bundaysa nerden temin edebilirim bir bilgin varmı acaba
ben burayı atlamışım hattan kastınız neydi acabaEğer o hatta problem varsa hattı değiştirmeniz internetinizi hızlandırabilir
Ankastre kutudan çıkıp sizin daireye gelen bağlantı hattı.ben burayı atlamışım hattan kastınız neydi acaba
ben sorunun oradan kaynaklı olabileceğini dusunuyorum dediğim gibi ana kabloya 3 tane ek yapılıp odalara dagıldıgı ıcın boyle bir sorun ortaya çıkmıs olabılır zaten bu arada ilgilendiğin için teşekkür ederim (oturduğum apartman tokilere ait olduğu için çok özen gösterdiklerini düşünmüyorum odalara gelen kablolara lehim yaparken)Ankastre kutudan çıkıp sizin daireye gelen bağlantı hattı.
Rica ederim. Bir elektrikçi çağırıp bina iç tesisatı kontrol ettirebilirsin. Dediğin gibi çok özen göstermemişlerdir muhtemelen.ben sorunun oradan kaynaklı olabileceğini dusunuyorum dediğim gibi ana kabloya 3 tane ek yapılıp odalara dagıldıgı ıcın boyle bir sorun ortaya çıkmıs olabılır zaten bu arada ilgilendiğin için teşekkür ederim (oturduğum apartman tokilere ait olduğu için çok özen gösterdiklerini düşünmüyorum odalara gelen kablolara lehim yaparken)
elektrikçi yapacak zaten ben anlamıyorum takma işlerinden yanış bilmiyorsam o ankstreyi test edebiliyorlar doğrumudurRica ederim. Bir elektrikçi çağırıp bina iç tesisatı kontrol ettirebilirsin. Dediğin gibi çok özen göstermemişlerdir muhtemelen.
Doğrudur test edebiliyorlar.elektrikçi yapacak zaten ben anlamıyorum takma işlerinden yanış bilmiyorsam o ankstreyi test edebiliyorlar doğrumudur
Doğrudur test edebiliyorlar.
altyapıp iyi şükür çalışma olmadıgı sürece bir sıkıntı olmuyoraltyapı işi hiç belli olmuyor bazen çok yüksek hız oluyor bazen ise çok yavaş ...
özelden bir şey yazdım sizeDoğrudur test edebiliyorlar.