Neler Yeni

Çözüldü✓ Aldığım Kasa Sizce Nasıl ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
psusu 750w gold olduğu için o mantıklı yoksa kasa daha önemliyse bu en iyisi aralarında

hocam bunu beğenmedim ama teşekkür ederim xpg aldım hem ileride ekran kartı yükseltirsem de rahat ederim

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra

Rast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Raşit Bozgöz
Hocam bende daha 2 hafta önce aldım 750 w olanı.Kasa gayet şık ve güzel duruyor tek sıkıntısı biraz küçük bir kasa tabi kimisi minimal duruşundan dolayı daha çok seviyor ama arka tarafı vb kablolarken ssd leri yerleştirirken yer bulmakta biraz zorlandım. Genede bu fiyata alınabilecek en iyi kasalardan olduğu gerçeğini değiştirmez ben gayet memnunum aldıysanız güle güle kullanın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende daha 2 hafta önce aldım 750 w olanı.Kasa gayet şık ve güzel duruyor tek sıkıntısı biraz küçük bir kasa tabi kimisi minimal duruşundan dolayı daha çok seviyor ama arka tarafı vb kablolarken ssd leri yerleştirirken yer bulmakta biraz zorlandım. Genede bu fiyata alınabilecek en iyi kasalardan olduğu gerçeğini değiştirmez ben gayet memnunum aldıysanız güle güle kullanın
Kasada 2 ssd ve hdd bölmesi var yanlış anlaşılma olmasın ama kablolardan dolayı ssd leri olmaları gereken yerlere konumlandiramadim onun haricinde hiçbir sıkıntısı yok.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasada 2 ssd ve hdd bölmesi var yanlış anlaşılma olmasın ama kablolardan dolayı ssd leri olmaları gereken yerlere konumlandiramadim onun haricinde hiçbir sıkıntısı yok.
hocam küçük olması benim için daha iyi aslında kaba kasaları sevmiyorum bir de kasanın fotosunu atabilme şansınız var mı ?

Rast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Raşit Bozgöz
hocam küçük olması benim için daha iyi aslında kaba kasaları sevmiyorum bir de kasanın fotosunu atabilme şansınız var mı ?
Hocam minimal duruşu bencede gayet güzel. Şuan telefondaki fotoğraflardan atıyorum evde degilim biraz gösteriş gibi olcak tum sistemin gözükmesi ama kasa bu şekilde gozukuyor çektiğim fotoğraflar arasinda

Ekler

• Screenshot_2024-02-12-22-54-35-587_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-02-12-22-54-35-587_com.miui.gallery.jpg
    599.6 KB · Hit: 67
  • Screenshot_2024-02-12-22-54-05-554_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-02-12-22-54-05-554_com.miui.gallery.jpg
    949.4 KB · Hit: 73

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
Hocam minimal duruşu bencede gayet güzel. Şuan telefondaki fotoğraflardan atıyorum evde degilim biraz gösteriş gibi olcak tum sistemin gözükmesi ama kasa bu şekilde gozukuyor çektiğim fotoğraflar arasinda
çok şık duruyor hocam iyi ki bunu almışım hayırlı günlerde kullanın bir de bir şey soracağım malzeme kalitesi nasıl ön panel plastik mi metal mi ?

Rast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Raşit Bozgöz
çok şık duruyor hocam iyi ki bunu almışım hayırlı günlerde kullanın bir de bir şey soracağım malzeme kalitesi nasıl ön panel plastik mi metal mi ?
Teşekkürler hocam sizd iyi günlerde kullanın. Malzeme kalitesi bence gayet güzel ve kaliteli hissedittiriyor ön panel metal.Plastik bir kısmı yoktu galiba kasanın fanlar vb hariç tabi

Top Bottom