Çözüldü✓ Aldığım KİNGSTON RAM SAHTE Mİ

ZXYNOX

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar yaklaşık 1 hafta önce ram sipariş ettim fakat ürünün sahte olduğunu düşünüyorum sipariş ettiğim ram

Kingston Fury Beast KF432C16BB/8 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram​

bu model fakat cpu-z den baktığımda cl değerleri ve xmp desteğinin olmadığını gördüm sipariş ettiğim yerin yorumlarına baktığımda ise benle aynı sorunu yaşayan birkaç kişi daha vardı lütfen bana yardımcı olabilir misiniz ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-03-18 215333.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-18 215333.png
    38 KB · Hit: 434
sipariş adresin neresi bunları da belirtir misin ?

CL değeri 22 olarak gösteriyor program

sipariş adresin neresi bunları da belirtir misin ?
Sipariş adresi derken hangi siteden aldığımımı soruyorsunuz eğer onu soruyorsanız n11 den aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CL değeri 22 olarak gösteriyor program
hocam biliyorum ama cl 16 olması lazım marka ve modeli araştırdığımda cl 16 olarak gösteriyor

Sipariş adresi derken hangi siteden aldığımımı soruyorsunuz eğer onu soruyorsanız n11 den aldım

hocam biliyorum ama cl 16 olması lazım marka ve modeli araştırdığımda cl 16 olarak gösteriyor
N11 den alışveriş yapmayın 3 kuruş fazla olsun AMAZON olsun

sahte hocam
kanıtıda burda geçmiş olsun şimdiden
Hocam Mesut Çeviğin sahte ssd videosunu izledikten sonra şüphelenmiştim Abdullah abinin videosunu da izleyince içime tam bir kurt düştü araştırayım dedim ve maalesef sahte heralde

N11 den alışveriş yapmayın 3 kuruş fazla olsun AMAZON olsun
katılıyorum hocam hepsiburdadada ben sorun yaşamadım 2 seneyi geçiktir alışveriş yaparım hepsiburadadanda

Hocam Mesut Çeviğin sahte ssd videosunu izledikten sonra şüphelenmiştim Abdullah abinin videosunu da izleyince içime tam bir kurt düştü araştırayım dedim ve maalesef sahte heralde
cl16 olması gereken bi ram o + xmp desteği yok n11 den almayın aldırmayın elektronik alet ben onu anladım son dönemde

N11'den hangi satıcıdan aldın hocam?

amazona gerek yok incehesap itopya filan da iyi
Yooooo şimdiye kadar en az şikayet AMAZON da ben müşteri memnuniyeti açısından diyorum ürünlerin sahte olmasına demiyorum

Geri